Skip To Content
Waar heeft u pijn? Waar heeft u pijn?

Waar heeft u pijn?

Waar heeft u pijn?

Ervaart u ongemak tijdens het lopen of langdurig staan? U bent zeker niet alleen. Ons team behandelt dagelijks diverse klachten die te maken hebben met voeten, tenen, enkels, benen, knieën, heupen en de rug. We hebben een aantal veel voorkomende klachtenbeelden voor u uitgelicht met meer over de symptomen, mogelijke oorzaken en effectieve behandelingsmethoden.

Pijnlijke voeten behandeling podotherapie

Voetproblemen die vaak voorkomen

Veel mensen krijgen te maken met pijn of ongemak aan de voeten en benen. Hieronder vindt u een overzicht van een aantal voetklachten die vaak voorkomen in de praktijk van de podotherapeut en de orthopedisch schoenmaker.

 

Overzicht uitgelichte voetproblemen (A-Z)
Vind een locatie bij u in de buurt
Anderen bekeken ook
 • Behandelmogelijkheden

  Podotherapeuten zijn echte voetspecialisten en behandelen een veelvoud aan voetproblemen en klachten. Hiervoor hebben ze verschillende behandelmogelijkheden.

  Lees meer
 • Orthopedische schoenen

  Orthopedische schoenen zijn nodig wanneer schoenen uit een schoenenwinkel niet bij uw voeten passen door bijvoorbeeld een afwijking van de voeten.

  Lees meer
 • Steunzolen

  Steunzolen, ook wel bekend als inlays of inlegzolen, worden veel toegepast ter behandeling van diverse voetproblemen en vermoeide voeten.

  Lees meer
 • Orthese

  Een teenorthese is een volledig op maat gemaakt hulpmiddel. Teenortheses kunnen helpen om de stand van de tenen te corrigeren.

  Lees meer
 • Vergoeding Orthopedische Schoenen

  Orthopedische schoenen worden vanuit de basisverzekering vergoed mits de juiste verwijzing van een arts of medisch specialist aanwezig is. Wel krijgt u te maken met het eigen risico en een eigen bijdrage.

  Lees meer
 • Vergoeding Podotherapie en Steunzolen

  De vergoeding voor podotherapie en podotherapeutische hulpmiddelen, zoals steunzolen, worden in veel gevallen vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

  Lees meer
Wij zijn aangesloten bij: