Skip To Content
Samenwerking Pedicures

Samenwerking Penders Voetzorg

Wij kunnen uw gegevens pas verder verwerken wanneer we naast uw persoonlijke en praktijkgegevens ook een uittreksel van het kwaliteitsregister ontvangen.

Na het retoursturen van de onderstaande gegevens zal er een persoonlijke omgeving voor u worden ingericht op www.viplive.nl. U ontvangt hierover t.z.t. de aanvullende informatie zoals inloggegevens en een handleiding. Uw overeenkomst zal in dit portaal digitaal worden aangeboden waarna u de mogelijk heeft om deze hier digitaal te ondertekenen.

Overeenkomst pedicure

"*" geeft vereiste velden aan

Persoonsgegevens

Aanhef*
Om te kunnen voldoen aan de renseigneringsverplichting van de Belastingdienst hebben we uw BSN en geboortedatum nodig. Wij zullen deze gegevens uitsluitend gebruiken om te voldoen aan de renseigneringsverplichting. Voor meer informatie verwijzen we u naar website van de Belastingdienst

Praktijkgegevens

Werkt ambulant*
Maakt u gebruik van de Kleineondernemersregeling (KOR)?*
Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, png, gif, Max. bestandsgrootte: 40 MB.
Privacy*
Anderen bekeken ook:
 • Vacatures

  Bekijk onze openstaande vacatures of laat van je horen via een open sollicitatie.

  Lees meer
 • Locaties Podotherapie

  Bent u op zoek naar Podotherapie bij u in de buurt? Vul uw postcode of woonplaats in voor een overzicht van Podotherapiepraktijken.

  Lees meer
 • Podotherapie

  Een podotherapeut is expert op het gebied van de voet en alle klachten die te maken hebben met het lopen en staan.

  Lees meer
 • Orthopedische schoenen

  Orthopedische schoenen zijn nodig wanneer schoenen uit een schoenenwinkel niet bij uw voeten passen door bijvoorbeeld een afwijking van de voeten.

  Lees meer
 • Neem contact op

  Op deze pagina vindt u onze contactgegevens. Heeft u een vraag of opmerking? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Lees meer
Wij zijn aangesloten bij: