Skip To Content
Slippers op maat (FITS) Slippers op maat (FITS)

Slippers op maat (FITS)

Slippers op maat (FITS)

In samenwerking met FITS Footwear bieden wij 100% op maat gemaakte slippers, sandalen en huisschoenen op basis van een 3D scan van uw voet. De speciaal ontwikkelde aanmeettechniek zorgt ervoor dat uw slipper, sandaal of huisschoen volledig passend wordt gemaakt voor uw voeten.

Op maat gemaakte slippers en sandalen
Slippers op maat laten aanmeten

Op maat gemaakte slippers en sandalen

Iedere zomer opnieuw zien wij in onze praktijk een toename van voetklachten door het veelvuldig lopen op slippers of sandalen die te weinig ondersteuning bieden voor de voeten. Bij Penders Voetzorg hebben we de mogelijkheid om uw steunzool-therapie 1 op 1 in de slipper van FITS te verwerken. Deze geweldige combinatie wordt door vakmensen met de hand vervaardigd tot een uniek product speciaal voor u gemaakt. Zo krijgen uw voeten toch de ondersteuning die ze nodig hebben.

FITS aanmeten
Podotherapie voetscan

FITS aanmeten

Wij hebben de juiste aanmeetapparatuur om uw voeten digitaal in te scannen (in 3D) en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen voor het aanmeten. Of u nou last heeft van beenlengteverschil of andere voetklachten, FITS kan een uitkomst bieden. Zo kan FITS onder andere de gewenste hoeveelheid hielheffing toevoegen aan de slipper om beenlengteverschil te voorkomen. Wij kunnen uw steunzolen één-op-één laten verwerken in uw eigen samengestelde slipper, sandaal of zelfs huisschoenen.

Over FITS

Over FITS

FITS heeft een uitgebreid assortiment voor dames en heren waaruit u kunt kiezen. Elk seizoen wordt de collectie vernieuwd met nieuwe kleuren, materialen en modellen. Wist u dat u alle modellen verder kunt customizen door het bovenwerk, voetbed of loopzool aan te passen? We hebben zelfs de mogelijkheid om helemaal Vegan slippers of sandalen te bestellen. Na het aanmeetproces worden uw slippers met de hand vervaardigd door FITS specialisten in Portugal. Het productieproces alleen al bestaat uit meer dan 180 specialistische handelingen. Onze specialisten beschikken over uitgebreide modellenboeken en stalenboeken om samen het perfecte model uit te kiezen.

Vind een podotherapeut in de buurt
Anderen bekeken ook:
 • Steunzolen

  Steunzolen, ook wel bekend als inlays of inlegzolen, worden veel toegepast ter behandeling van diverse voetproblemen en vermoeide voeten.

  Lees meer
 • Sportsteunzolen

  Sportsteunzolen, ook bekend als sport-inlays of sportinlegzolen, kunnen helpen bij het juist belasten van gewrichten, spieren, pezen en zenuwen tijdens het sporten.

  Lees meer
 • Vergoeding Podotherapie en Steunzolen

  De vergoeding voor podotherapie en podotherapeutische hulpmiddelen, zoals steunzolen, worden in veel gevallen vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

  Lees meer
 • Orthese

  Een teenorthese is een volledig op maat gemaakt hulpmiddel. Teenortheses kunnen helpen om de stand van de tenen te corrigeren.

  Lees meer
 • Slippers op maat

  In samenwerking met FITS Footwear, bieden wij 100% op maat gemaakte slippers, sandalen en huisschoenen op basis van een 3D scan van uw voet.

  Lees meer
 • Nagelbeugel

  Een nagelbeugel wordt gemaakt om de vorm van een teennagel te beïnvloeden. Dit kan worden toegepast om een ingegroeide nagel te corrigeren.

  Lees meer
Wij zijn aangesloten bij: