Skip To Content
Samenwerkende pedicures bij Penders Voetzorg Samenwerkende pedicures bij Penders Voetzorg

Samenwerkende pedicures bij Penders Voetzorg

Samenwerkende pedicures bij Penders Voetzorg

Penders Voetzorg werkt samen met enkele honderden pedicures verspreid over het westen, midden en zuiden van Nederland. Bent u bij de podotherapeut geweest en bent u naar aanleiding daarvan op zoek naar een pedicure voor het uitvoeren van voetbehandelingen in verband met een risicovoet, zoals diabetes of reuma? Dan bent u aan het goede adres bij één van de pedicures in ons overzicht. Alle pedicures in het overzicht zijn onder andere bevoegd om mensen met een risicovoet te behandelen. Alle medisch pedicures bij Penders Voetzorg zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Pedicures en zijn lid van ProVoet, de landelijke brancheorganisatie voor pedicures.

Provincies

Wij hebben samenwerkingen met medisch pedicures in de volgende provincies:

 

Behandeling pedicure

Wat is een medisch pedicure?

De medisch pedicure speelt een belangrijke rol in de voetverzorging. Een medisch pedicure ‘onderhoudt’ de voeten. Dit gebeurt onder andere door nagels kort te houden, overmatig eelt te verwijderen, drukplekken te signaleren en meer. De medisch pedicure verzorgt daarnaast verschillende huidaandoeningen en kan advies geven op het gebied van schoenen, sokken en huidverzorgingsproducten.

Lees meer over pedicurezorg

Pedicures bij Penders Voetzorg

Pedicures bij Penders Voetzorg

Naast de samenwerkingen die wij hebben met medisch pedicures in de verschillende provincies, zijn er ook medisch pedicures in dienst bij Penders Voetzorg. Zij zijn te vinden binnen een deel van onze vestigingen.

Bent u pedicure en wilt u samenwerken?

Bent u pedicure en wilt u samenwerken?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen. Heeft u een pedicurepraktijk en heeft u interesse in een samenwerking met Penders Voetzorg? Of wilt u hierover meer informatie? Dan komen wij graag met u in contact.

Neem contact op

Wilt u een afspraak maken bij de pedicure?
Anderen bekeken ook:
Wij zijn aangesloten bij: