Skip To Content
Over ons Over ons

Over ons

Over ons

Penders Voetzorg is een organisatie die meer dan 45 jaar actief is in de Nederlandse markt voor orthopedische schoenen en podotherapie. Voornamelijk gevestigd in het zuiden, maar er zijn ook locaties in het westen en midden van Nederland. Naast orthopedische schoenen, steunzolen en aanverwante producten zoals orthopedisch beroepsschoeisel, kunnen mensen terecht voor een deskundig advies en voetbehandelingen. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Hengelo.

Orthopedische schoenen leest

Grote aanbieder van complete voetzorg, met een geschiedenis

Begin jaren zeventig startte de Limburgse familie Penders met hun bedrijf, gespecialiseerd in orthopedische schoentechniek. Vanaf 1991 werd ook podotherapie aangeboden. Penders Voetzorg groeide uit tot een van de grootste bedrijven in de Nederlandse voetzorg. We gaan de uitdaging aan om onze reputatie in een steeds veranderende omgeving niet alleen in stand te houden, maar ook te blijven verwezenlijken. Hierbij werken we multidisciplinair samen in een keten van zorgverleners, zoals medisch specialisten, huisartsen, paramedici en andere professionals binnen de voetzorg.

Orthopedische Schoenen maken
Afspraak bij Penders Voetzorg

Mensen vrijer laten bewegen

Het echte verschil maken voor onze cli├źnten, daar staan wij voor. Elke dag opnieuw. En wij doen dat met veel passie en plezier. Het doel om mensen weer vrijer te laten bewegen is het vertrekpunt van onze zorg.

Onderdeel van de Scharenborg Groep

In 2023 werd Penders Voetzorg, tegelijk met voormalig OIM Voetzorg (Kievit Orthopedie), onderdeel van de Scharenborg Groep. De Scharenborg Groep is een groep bedrijven waartoe verschillende disciplines in de voetzorg en ondersteunende expertises behoren. We zijn hoofdzakelijk actief binnen de orthopedie en de podotherapie. Samen hebben we een visie op Totale Voetzorg.

Lees meer over de Scharenborg Groep

Wilt u een afspraak maken?
Wij zijn aangesloten bij: