Skip To Content
Penders Voetzorg Venray Penders Voetzorg Venray

Penders Voetzorg Venray

Penders Voetzorg Venray

Bij Penders Voetzorg Venray (Limburg) kunt u terecht voor een totaalaanbod op gebied van voetzorg. Van podotherapie tot orthopedische schoenen. Daarnaast beschikken wij over een eigen schoenenwinkel met een ruim assortiment aan comfortabele kwaliteitsschoenen.

Podotherapie in Venray Vie Curi

Adres Penders Voetzorg Venray

Penders Voetzorg Venray
Merseloseweg 130
5801 CE Venray

Contact

Openingstijden
Ma t/m vrij: 08:00 uur – 12:00 uur en 12:30 uur tot 16:30 uur

Telefoonnummer
077 – 37 32 600

Podotherapeut Penders Voetzorg

Podotherapie nodig? Penders werkt samen met Hallux Podotherapie in Venray

Penders Voetzorg focust zich sinds 1 maart 2024 volledig op orthopedische schoentechniek. Afspraken bij de podotherapeut of pedicure worden in Venray voortgezet onder Hallux Podotherapie. U komt terecht bij dezelfde podotherapeuten als u gewend bent. Dezelfde orthopedisch schoenmakers en podotherapeuten blijven op deze locatie nauw met elkaar samenwerken, alleen onder verschillende bedrijfsnamen.

Afspraak maken
Waarvoor kunt u terecht in Venray?
OSB Semi Orthopedische Schoenen Penders

Waarvoor kunt u terecht in Venray?

Binnen onze vestiging in Venray kunt u terecht voor:

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Onze podotherapeut is gevestigd in het VieCuri Venray Ziekenhuis. De locatie bevindt zich schuin tegenover het Odapark. Als u met de auto komt, kunt u de borden van het ziekenhuis volgen, deze leiden u naar de hoofdingang van het ziekenhuis. Als u met het openbaar vervoer wilt komen, kunt u vlak voor het ziekenhuis uitstappen bij de bushalte Venray Ziekenhuis, VieCuri.

Parkeren
U kunt gratis parkeren voor de deur van het ziekenhuis.

Wilt u een afspraak maken?
Podotherapie en Orthopedische Schoentechniek onder één dak bij Penders Voetzorg
Overleg orthopedisch schoenmaker en podotherapeut Penders

Podotherapie en Orthopedische Schoentechniek onder één dak bij Penders Voetzorg

Een samenwerking tussen de podotherapeut en de orthopedisch schoenmaker is een mooie en logische combinatie. Bij Penders Voetzorg in Venray kunt u voor beide vormen van zorg terecht. Dat heeft als positief effect dat er gemakkelijk op één moment overleg plaats kan vinden als dat nodig is, waardoor u geen lange wachttijden tussen verschillende afspraken heeft. U bent snel op de juiste plek.

Penders Voetzorg focust zich volledig op orthopedische schoentechniek
We hebben ervoor gekozen om ons volledig te focussen op de orthopedische schoentechniek en daarom per 1 maart 2024 de podotherapeutische dienstverlening en pedicurezorg onder te brengen bij onze partners in de Scharenborg Groep, Hallux Podotherapie en Voetencentrum Wender.

Dezelfde podotherapeuten, dezelfde locaties, andere bedrijfsnamen
In de nieuwe situatie blijven de podotherapeuten, pedicures en de orthopedisch schoenmakers op dezelfde locaties nauw met elkaar samenwerken, alleen onder verschillende bedrijfsnamen.

Lees meer

Steunzolen aanmeten bij Penders Voetzorg in Venray
Podotherapeut steunzolen

Steunzolen aanmeten bij Penders Voetzorg in Venray

Bent u op zoek naar een locatie om op maat gemaakte steunzolen aan te laten meten? Dan kunt u terecht bij onze vestiging in Venray. Steunzolen worden veel toegepast ter behandeling van diverse voetproblemen en vermoeide voeten. De podotherapeut maakt steunzolen volledig op maat voor uw voeten. Met behulp van geavanceerde 3D-scan technologie worden uw voeten nauwkeurig opgemeten. Afhankelijk van uw voetproblemen wordt een therapie verwerkt in de steunzolen, waardoor u op geselecteerde plekken onder de voet meer of juist minder ondersteuning krijgt.

Meer over steunzolen

Wij zijn aangesloten bij: