Skip To Content
Penders Voetzorg Uden Penders Voetzorg Uden

Penders Voetzorg Uden

Penders Voetzorg Uden

Bij Penders Voetzorg Uden (Noord-Brabant) kunt u terecht voor een totaalaanbod op gebied van voetzorg. Van podotherapie tot orthopedische schoenen. Daarnaast beschikken wij over een eigen schoenenwinkel met een ruim assortiment aan comfortabele kwaliteitsschoenen.

Schoenenwinkel Penders Uden

Adres Penders Voetzorg Uden

Penders Voetzorg Uden
Margrietstraat 16
5401 DH Uden

Contact

Openingstijden
Ma t/m vrij: 08:00 uur – 17:00 uur

Telefoonnummer
0413 – 25 67 34

Waarvoor kunt u terecht in Uden?
OSB Semi Orthopedische Schoenen Penders

Waarvoor kunt u terecht in Uden?

Binnen onze vestiging in Uden kunt u terecht voor:

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Onze praktijk bevindt zich in de schoenenwinkel Penders Schoenen op de eerste verdieping. Naast medewerkers van Penders Schoenen zijn er ook orthopedisch schoenmakers en een medisch pedicure aanwezig. Binnen deze locatie is een multidisciplinaire samenwerking mogelijk tussen de verschillende zorgverleners. Het pand is gevestigd tussen de Albert Heijn en de biologische supermarkt Ekoplaza. De praktijk is goed te bereiken met het openbaar vervoer. De bushalte ‘Wilhelminastraat’ bevindt zich op 3 minuten loopafstand.

Parkeren
U kunt betaald parkeren voor het pand.

Wilt u een afspraak maken?
Podotherapie en Orthopedische Schoentechniek onder één dak bij Penders Voetzorg
Overleg orthopedisch schoenmaker en podotherapeut Penders

Podotherapie en Orthopedische Schoentechniek onder één dak bij Penders Voetzorg

Een samenwerking tussen de podotherapeut en de orthopedisch schoenmaker is een mooie en logische combinatie. Bij Penders Voetzorg in Uden kunt u voor beide vormen van zorg terecht. Dat heeft als positief effect dat er gemakkelijk op één moment overleg plaats kan vinden als dat nodig is, waardoor u geen lange wachttijden tussen verschillende afspraken heeft. U bent snel op de juiste plek.

Penders Voetzorg focust zich volledig op orthopedische schoentechniek
We hebben ervoor gekozen om ons volledig te focussen op de orthopedische schoentechniek en daarom per 1 maart 2024 de podotherapeutische dienstverlening en pedicurezorg onder te brengen bij onze partners in de Scharenborg Groep, Hallux Podotherapie en Voetencentrum Wender.

Dezelfde podotherapeuten, dezelfde locaties, andere bedrijfsnamen
In de nieuwe situatie blijven de podotherapeuten, pedicures en de orthopedisch schoenmakers op dezelfde locaties nauw met elkaar samenwerken, alleen onder verschillende bedrijfsnamen.

Lees meer

Steunzolen aanmeten bij Penders Voetzorg in Uden
Podotherapeut steunzolen

Steunzolen aanmeten bij Penders Voetzorg in Uden

Bent u op zoek naar een locatie om op maat gemaakte steunzolen aan te laten meten? Dan kunt u terecht bij onze vestiging in Uden. Steunzolen worden veel toegepast ter behandeling van diverse voetproblemen en vermoeide voeten. De podotherapeut maakt steunzolen volledig op maat voor uw voeten. Met behulp van geavanceerde 3D-scan technologie worden uw voeten nauwkeurig opgemeten. Afhankelijk van uw voetproblemen wordt een therapie verwerkt in de steunzolen, waardoor u op geselecteerde plekken onder de voet meer of juist minder ondersteuning krijgt.

Meer over steunzolen

Wij zijn aangesloten bij: