Skip To Content
Podotherapeut steunzolen

Penders Voetzorg Tiel

Penders Voetzorg Tiel

Bij Penders Voetzorg Tiel (Gelderland) kunt u terecht voor een totaalaanbod op het gebied van voetzorg. Van podotherapie tot orthopedische schoenen.

Podotherapie in Tiel President Kennedylaan

Adres Penders Voetzorg Tiel

Penders Voetzorg Tiel
President Kennedylaan 1G
4002 WP Tiel

Contact

Openingstijden
Ma t/m vrij: 08:00 uur – 17:00 uur

Telefoonnummer
0344 – 624 435

Waarvoor kunt u terecht in Tiel?
OSB Semi Orthopedische Schoenen Penders

Waarvoor kunt u terecht in Tiel?

Binnen onze vestiging in Tiel kunt u terecht voor:

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

U kunt ons vinden in het Rivierenland Ziekenhuis in Tiel. Het pand is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Tegenover het ziekenhuis kunt u uitstappen bij de bushalte ‘Station Noordzijde’.

Parkeren
U kunt parkeren op het parkeerterrein van het ziekenhuis. De eerste 15 minuten zijn gratis, daarna is het betaald parkeren.

Wilt u een afspraak maken?
Podotherapie en Orthopedische Schoentechniek onder één dak bij Penders Voetzorg
Overleg orthopedisch schoenmaker en podotherapeut Penders

Podotherapie en Orthopedische Schoentechniek onder één dak bij Penders Voetzorg

Een samenwerking tussen de podotherapeut en de orthopedisch schoenmaker is een mooie en logische combinatie. Bij Penders Voetzorg in Tiel kunt u voor beide vormen van zorg terecht. Dat heeft als positief effect dat er gemakkelijk op één moment overleg plaats kan vinden als dat nodig is, waardoor u geen lange wachttijden tussen verschillende afspraken heeft. U bent snel op de juiste plek.

Penders Voetzorg focust zich volledig op orthopedische schoentechniek
We hebben ervoor gekozen om ons volledig te focussen op de orthopedische schoentechniek en daarom per 1 maart 2024 de podotherapeutische dienstverlening en pedicurezorg onder te brengen bij onze partners in de Scharenborg Groep, Hallux Podotherapie en Voetencentrum Wender.

Dezelfde podotherapeuten, dezelfde locaties, andere bedrijfsnamen
In de nieuwe situatie blijven de podotherapeuten, pedicures en de orthopedisch schoenmakers op dezelfde locaties nauw met elkaar samenwerken, alleen onder verschillende bedrijfsnamen.

Lees meer

Steunzolen aanmeten bij Penders Voetzorg in Tiel
Podotherapeut steunzolen

Steunzolen aanmeten bij Penders Voetzorg in Tiel

Bent u op zoek naar een locatie om op maat gemaakte steunzolen aan te laten meten? Dan kunt u terecht bij onze vestiging in Tiel. Steunzolen worden veel toegepast ter behandeling van diverse voetproblemen en vermoeide voeten. De podotherapeut maakt steunzolen volledig op maat voor uw voeten. Met behulp van geavanceerde 3D-scan technologie worden uw voeten nauwkeurig opgemeten. Afhankelijk van uw voetproblemen wordt een therapie verwerkt in de steunzolen, waardoor u op geselecteerde plekken onder de voet meer of juist minder ondersteuning krijgt.

Meer over steunzolen

Wij zijn aangesloten bij: