Skip To Content
Penders Voetzorg Tegelen Penders Voetzorg Tegelen

Penders Voetzorg Tegelen

Penders Voetzorg Tegelen

Bij Penders Voetzorg Tegelen (Limburg) kunt u terecht voor een totaalaanbod op gebied van voetzorg. Van podotherapie tot orthopedische schoenen.

Podotherapeut in Tegelen Venloseweg

Adres Penders Voetzorg Tegelen

Penders Voetzorg Tegelen
Venloseweg 17-19
5931 GR Tegelen

Contact

Openingstijden
Ma t/m vrij: 08:00 uur – 12:00 uur en 12:30 uur tot 16:30 uur

Telefoonnummer
077 – 37 32 600

Podotherapeut Penders Voetzorg

Podotherapie nodig? Penders werkt samen met Hallux Podotherapie in Tegelen

Penders Voetzorg focust zich sinds 1 maart 2024 volledig op orthopedische schoentechniek. Afspraken bij de podotherapeut of pedicure worden in Tegelen voortgezet onder Hallux Podotherapie. U komt terecht bij dezelfde podotherapeuten als u gewend bent. Dezelfde orthopedisch schoenmakers en podotherapeuten blijven op deze locatie nauw met elkaar samenwerken, alleen onder verschillende bedrijfsnamen.

Afspraak maken
Waarvoor kunt u terecht in Tegelen?
OSB Semi Orthopedische Schoenen Penders

Waarvoor kunt u terecht in Tegelen?

Binnen onze vestiging in Tegelen kunt u terecht voor:

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

U kunt ons vinden in de wijk Broek in Tegelen. Naast het pand staat de keramiek fabriek. De locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer. De bushalte ‘Nieuwe Munt’ geeft u de mogelijkheid om schuin tegenover het pand uit te stappen.

Parkeren
In de straat kunt u gratis parkeren.

Wilt u een afspraak maken?
Podotherapie en Orthopedische Schoentechniek onder één dak bij Penders Voetzorg
Overleg orthopedisch schoenmaker en podotherapeut Penders

Podotherapie en Orthopedische Schoentechniek onder één dak bij Penders Voetzorg

Een samenwerking tussen de podotherapeut en de orthopedisch schoenmaker is een mooie en logische combinatie. Bij Penders Voetzorg in Tegelen kunt u voor beide vormen van zorg terecht. Dat heeft als positief effect dat er gemakkelijk op één moment overleg plaats kan vinden als dat nodig is, waardoor u geen lange wachttijden tussen verschillende afspraken heeft. U bent snel op de juiste plek.

Penders Voetzorg focust zich volledig op orthopedische schoentechniek
We hebben ervoor gekozen om ons volledig te focussen op de orthopedische schoentechniek en daarom per 1 maart 2024 de podotherapeutische dienstverlening en pedicurezorg onder te brengen bij onze partners in de Scharenborg Groep, Hallux Podotherapie en Voetencentrum Wender.

Dezelfde podotherapeuten, dezelfde locaties, andere bedrijfsnamen
In de nieuwe situatie blijven de podotherapeuten, pedicures en de orthopedisch schoenmakers op dezelfde locaties nauw met elkaar samenwerken, alleen onder verschillende bedrijfsnamen.

Lees meer

Steunzolen aanmeten bij Penders Voetzorg in Tegelen
Podotherapeut steunzolen

Steunzolen aanmeten bij Penders Voetzorg in Tegelen

Bent u op zoek naar een locatie om op maat gemaakte steunzolen aan te laten meten? Dan kunt u terecht bij onze vestiging in Tegelen. Steunzolen worden veel toegepast ter behandeling van diverse voetproblemen en vermoeide voeten. De podotherapeut maakt steunzolen volledig op maat voor uw voeten. Met behulp van geavanceerde 3D-scan technologie worden uw voeten nauwkeurig opgemeten. Afhankelijk van uw voetproblemen wordt een therapie verwerkt in de steunzolen, waardoor u op geselecteerde plekken onder de voet meer of juist minder ondersteuning krijgt.

Meer over steunzolen

Wij zijn aangesloten bij: