Skip To Content
Podotherapeut steunzolen

Penders Voetzorg Heythuysen

Penders Voetzorg Heythuysen

Bij Penders Voetzorg Heythuysen (Limburg) kunt u terecht voor een totaalaanbod op gebied van voetzorg. Van podotherapie tot orthopedische schoenen. Daarnaast beschikken wij over een eigen schoenenwinkel met een ruim assortiment aan comfortabele kwaliteitsschoenen.

Schoenenwinkel Penders Heythuysen

Adres Penders Voetzorg Heythuysen

Penders Voetzorg Heythuysen
Dorpstraat 1
6093 EA Heythuysen

Contact

Openingstijden
Ma t/m vrij: 08:00 uur – 16:30 uur

Telefoonnummer
0475 – 75 22 22

Waarvoor kunt u terecht in Heythuysen?
OSB Semi Orthopedische Schoenen Penders

Waarvoor kunt u terecht in Heythuysen?

Binnen onze vestiging in Heythuysen kunt u terecht voor:

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Onze locatie is goed te herkennen aan het logo van Penders Voetzorg en de witte pilaren voor de ingang. Binnen de locatie vindt u naast onze podotherapeuten en orthopedisch schoentechnologen ook schoenenwinkel Penders Schoenen. De locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer. De bushalte ‘Oude Trambaan’ op 6 minuten loopafstand. Wanneer u met de auto komt en wilt parkeren op het plein navigeer dan naar de Vlasstraat.

Parkeren
Aan de achterzijde van het gebouw zijn gratis parkeerplaatsen. U kunt ook parkeren op het plein voor het pand, dit is een blauwe zone.

Wilt u een afspraak maken?
Podotherapie en Orthopedische Schoentechniek onder één dak bij Penders Voetzorg
Overleg orthopedisch schoenmaker en podotherapeut Penders

Podotherapie en Orthopedische Schoentechniek onder één dak bij Penders Voetzorg

Een samenwerking tussen de podotherapeut en de orthopedisch schoenmaker is een mooie en logische combinatie. Bij Penders Voetzorg in Heythuysen kunt u voor beide vormen van zorg terecht. Dat heeft als positief effect dat er gemakkelijk op één moment overleg plaats kan vinden als dat nodig is, waardoor u geen lange wachttijden tussen verschillende afspraken heeft. U bent snel op de juiste plek.

Penders Voetzorg focust zich volledig op orthopedische schoentechniek
We hebben ervoor gekozen om ons volledig te focussen op de orthopedische schoentechniek en daarom per 1 maart 2024 de podotherapeutische dienstverlening en pedicurezorg onder te brengen bij onze partners in de Scharenborg Groep, Hallux Podotherapie en Voetencentrum Wender.

Dezelfde podotherapeuten, dezelfde locaties, andere bedrijfsnamen
In de nieuwe situatie blijven de podotherapeuten, pedicures en de orthopedisch schoenmakers op dezelfde locaties nauw met elkaar samenwerken, alleen onder verschillende bedrijfsnamen.

Lees meer

Steunzolen aanmeten bij Penders Voetzorg in Heythuysen
Podotherapeut steunzolen

Steunzolen aanmeten bij Penders Voetzorg in Heythuysen

Bent u op zoek naar een locatie om op maat gemaakte steunzolen aan te laten meten? Dan kunt u terecht bij onze vestiging in Heythuysen. Steunzolen worden veel toegepast ter behandeling van diverse voetproblemen en vermoeide voeten. De podotherapeut maakt steunzolen volledig op maat voor uw voeten. Met behulp van geavanceerde 3D-scan technologie worden uw voeten nauwkeurig opgemeten. Afhankelijk van uw voetproblemen wordt een therapie verwerkt in de steunzolen, waardoor u op geselecteerde plekken onder de voet meer of juist minder ondersteuning krijgt.

Meer over steunzolen

Wij zijn aangesloten bij: