Skip To Content
Penders Voetzorg Gouda Penders Voetzorg Gouda

Penders Voetzorg Gouda

Penders Voetzorg Gouda

Bij Penders Voetzorg Gouda (Zuid-Holland) kunt u terecht voor een totaalaanbod op gebied van voetzorg. Van podotherapie tot orthopedische schoenen.

Orthopedische Schoenen en podotherapie Gouda

Adres Penders Voetzorg Gouda

Penders Voetzorg Gouda
Ronsseweg 2
2803 ZM Gouda

Contact

Openingstijden
Ma t/m vrij: 08:00 uur – 16:30 uur

Telefoonnummer
0182 – 51 30 78

Waarvoor kunt u terecht in Gouda?
OSB Semi Orthopedische Schoenen Penders

Waarvoor kunt u terecht in Gouda?

Binnen onze vestiging in Gouda kunt u terecht voor:

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

De locatie is goed te herkennen aan het logo van Penders Voetzorg bij de ingang van het pand. Tegenover het pand bevindt zich de Goudse Apotheek. Het pand is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. U kunt uitstappen bij de bushalte ‘Groene Hart Ziekenhuis’, de halte bevindt zich op 1 minuut loopafstand.

Parkeren
U kunt de auto parkeren voor het pand.

Wilt u een afspraak maken?
Podotherapie en Orthopedische Schoentechniek onder één dak bij Penders Voetzorg
Overleg orthopedisch schoenmaker en podotherapeut Penders

Podotherapie en Orthopedische Schoentechniek onder één dak bij Penders Voetzorg

Een samenwerking tussen de podotherapeut en de orthopedisch schoenmaker is een mooie en logische combinatie. Bij Penders Voetzorg in Gouda kunt u voor beide vormen van zorg terecht. Dat heeft als positief effect dat er gemakkelijk op één moment overleg plaats kan vinden als dat nodig is, waardoor u geen lange wachttijden tussen verschillende afspraken heeft. U bent snel op de juiste plek.

Penders Voetzorg focust zich volledig op orthopedische schoentechniek
We hebben ervoor gekozen om ons volledig te focussen op de orthopedische schoentechniek en daarom per 1 maart 2024 de podotherapeutische dienstverlening en pedicurezorg onder te brengen bij onze partners in de Scharenborg Groep, Hallux Podotherapie en Voetencentrum Wender.

Dezelfde podotherapeuten, dezelfde locaties, andere bedrijfsnamen
In de nieuwe situatie blijven de podotherapeuten, pedicures en de orthopedisch schoenmakers op dezelfde locaties nauw met elkaar samenwerken, alleen onder verschillende bedrijfsnamen.

Lees meer

Steunzolen aanmeten bij Penders Voetzorg in Gouda
Podotherapeut steunzolen

Steunzolen aanmeten bij Penders Voetzorg in Gouda

Bent u op zoek naar een locatie om op maat gemaakte steunzolen aan te laten meten? Dan kunt u terecht bij onze vestiging in Gouda. Steunzolen worden veel toegepast ter behandeling van diverse voetproblemen en vermoeide voeten. De podotherapeut maakt steunzolen volledig op maat voor uw voeten. Met behulp van geavanceerde 3D-scan technologie worden uw voeten nauwkeurig opgemeten. Afhankelijk van uw voetproblemen wordt een therapie verwerkt in de steunzolen, waardoor u op geselecteerde plekken onder de voet meer of juist minder ondersteuning krijgt.

Meer over steunzolen

Wij zijn aangesloten bij: