Skip To Content
Penders Voetzorg Den Haag Penders Voetzorg Den Haag

Penders Voetzorg Den Haag

Penders Voetzorg Den Haag

Bij Penders Voetzorg Den Haag (Zuid-Holland) kunt u terecht voor een totaalaanbod op gebied van voetzorg. Van podotherapie tot orthopedische schoenen.

Penders Voetzorg Den Haag Vrederustlaan

Adres Penders Voetzorg Den Haag

Penders Voetzorg Den Haag
Vrederustlaan 180
2543 SW Den Haag

Contact

Openingstijden
Ma t/m vrij: 08:00 uur – 16:30 uur

Telefoonnummer
070 – 30 52 550

Waarvoor kunt u terecht in Den Haag?
OSB Semi Orthopedische Schoenen Penders

Waarvoor kunt u terecht in Den Haag?

Binnen onze vestiging in Den Haag kunt u terecht voor:

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

De locatie bevindt zich in het Basalt Revalidatie Centrum in Den Haag. Onder andere van Dalen is ook werkzaam in het pand. Aan de overkant van het water bevindt zich een appartementencomplex. Het pand is goed te bereiken met tramlijn 9. Wanneer u uitstapt bij de halte ‘Wolweversgaarde’, bevindt de locatie zich op ongeveer 3 minuten loopafstand.

Parkeren
U kunt gebruik maken van parkeerterrein van het Basalt Revalidatie Centrum naast het gebouw. Let op! Dit is betaald parkeren.

Wilt u een afspraak maken?
Podotherapie en Orthopedische Schoentechniek onder één dak bij Penders Voetzorg
Overleg orthopedisch schoenmaker en podotherapeut Penders

Podotherapie en Orthopedische Schoentechniek onder één dak bij Penders Voetzorg

Een samenwerking tussen de podotherapeut en de orthopedisch schoenmaker is een mooie en logische combinatie. Bij Penders Voetzorg in Den Haag kunt u voor beide vormen van zorg terecht. Dat heeft als positief effect dat er gemakkelijk op één moment overleg plaats kan vinden als dat nodig is, waardoor u geen lange wachttijden tussen verschillende afspraken heeft. U bent snel op de juiste plek.

Penders Voetzorg focust zich volledig op orthopedische schoentechniek
We hebben ervoor gekozen om ons volledig te focussen op de orthopedische schoentechniek en daarom per 1 maart 2024 de podotherapeutische dienstverlening en pedicurezorg onder te brengen bij onze partners in de Scharenborg Groep, Hallux Podotherapie en Voetencentrum Wender.

Dezelfde podotherapeuten, dezelfde locaties, andere bedrijfsnamen
In de nieuwe situatie blijven de podotherapeuten, pedicures en de orthopedisch schoenmakers op dezelfde locaties nauw met elkaar samenwerken, alleen onder verschillende bedrijfsnamen.

Lees meer

Steunzolen aanmeten bij Penders Voetzorg in Den Haag
Podotherapeut steunzolen

Steunzolen aanmeten bij Penders Voetzorg in Den Haag

Bent u op zoek naar een locatie om op maat gemaakte steunzolen aan te laten meten? Dan kunt u terecht bij onze vestiging in Den Haag. Steunzolen worden veel toegepast ter behandeling van diverse voetproblemen en vermoeide voeten. De podotherapeut maakt steunzolen volledig op maat voor uw voeten. Met behulp van geavanceerde 3D-scan technologie worden uw voeten nauwkeurig opgemeten. Afhankelijk van uw voetproblemen wordt een therapie verwerkt in de steunzolen, waardoor u op geselecteerde plekken onder de voet meer of juist minder ondersteuning krijgt.

Meer over steunzolen

Wij zijn aangesloten bij: