Skip To Content
Penders Voetzorg Delft Penders Voetzorg Delft

Penders Voetzorg Delft

Penders Voetzorg Delft

Bij Penders Voetzorg Delft (Zuid-Holland) kunt u terecht voor een totaalaanbod op gebied van voetzorg. Van podotherapie tot orthopedische schoenen.

Penders Voetzorg Delft Reinier de Graafweg

Adres Penders Voetzorg Delft

Penders Voetzorg Delft
Reinier de Graafweg 1
2625 AD Delft

Contact

Openingstijden
Ma t/m vrij: 08:00 uur – 16:30 uur

Telefoonnummer
015 – 26 26 234

Waarvoor kunt u terecht in Delft?
OSB Semi Orthopedische Schoenen Penders

Waarvoor kunt u terecht in Delft?

Binnen onze vestiging in Delft kunt u terecht voor:

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

De locatie bevindt zich in het Basalt Revalidatie Centrum in Delft. Binnen het centrum werken verschillende zorgverleners. Naast het pand bevindt zich de Rabobank en aan de andere kant vindt u de Laurentiusschool SBO. De locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer. De bushalte ‘Reinier de Graaf Gasthuis’ bevindt zich op ongeveer 6 minuten loopafstand. Wanneer u met de auto komt kunt u het beste navigeren op Buitenhofdreef 2, hier bevindt zich de ingang van de locatie.

Parkeren
U kunt gebruik maken van het parkeerterrein van het Basalt Revalidatie Centrum. Let op! Dit is wel betaald parkeren.

Wilt u een afspraak maken?
Podotherapie en Orthopedische Schoentechniek onder één dak bij Penders Voetzorg
Overleg orthopedisch schoenmaker en podotherapeut Penders

Podotherapie en Orthopedische Schoentechniek onder één dak bij Penders Voetzorg

Een samenwerking tussen de podotherapeut en de orthopedisch schoenmaker is een mooie en logische combinatie. Bij Penders Voetzorg in Delft kunt u voor beide vormen van zorg terecht. Dat heeft als positief effect dat er gemakkelijk op één moment overleg plaats kan vinden als dat nodig is, waardoor u geen lange wachttijden tussen verschillende afspraken heeft. U bent snel op de juiste plek.

Penders Voetzorg focust zich volledig op orthopedische schoentechniek
We hebben ervoor gekozen om ons volledig te focussen op de orthopedische schoentechniek en daarom per 1 maart 2024 de podotherapeutische dienstverlening en pedicurezorg onder te brengen bij onze partners in de Scharenborg Groep, Hallux Podotherapie en Voetencentrum Wender.

Dezelfde podotherapeuten, dezelfde locaties, andere bedrijfsnamen
In de nieuwe situatie blijven de podotherapeuten, pedicures en de orthopedisch schoenmakers op dezelfde locaties nauw met elkaar samenwerken, alleen onder verschillende bedrijfsnamen.

Lees meer

Steunzolen aanmeten bij Penders Voetzorg in Delft
Podotherapeut steunzolen

Steunzolen aanmeten bij Penders Voetzorg in Delft

Bent u op zoek naar een locatie om op maat gemaakte steunzolen aan te laten meten? Dan kunt u terecht bij onze vestiging in Delft. Steunzolen worden veel toegepast ter behandeling van diverse voetproblemen en vermoeide voeten. De podotherapeut maakt steunzolen volledig op maat voor uw voeten. Met behulp van geavanceerde 3D-scan technologie worden uw voeten nauwkeurig opgemeten. Afhankelijk van uw voetproblemen wordt een therapie verwerkt in de steunzolen, waardoor u op geselecteerde plekken onder de voet meer of juist minder ondersteuning krijgt.

Meer over steunzolen

Wij zijn aangesloten bij: