Skip To Content
Podotherapeut in Zuid-Holland Podotherapeut in Zuid-Holland

Podotherapeut in Zuid-Holland

Podotherapeut in Zuid-Holland

De podotherapeut van Penders Voetzorg vindt u op verschillende locaties in de provincie Zuid-Holland. Zo zijn we bijvoorbeeld gevestigd in Delft, Den Haag en Gouda. Op deze pagina vindt u een overzicht van al onze podotherapeuten in Zuid-Holland.

Overzicht podotherapeuten in Zuid-Holland
Wilt u een afspraak maken?
Podotherapeut bij Penders Voetzorg in Zuid-Holland
Podotherapeut in Zuid-Holland

Podotherapeut bij Penders Voetzorg in Zuid-Holland

Heeft u regelmatig last van ongemak in uw voeten, knieën, heupen of rug? Overweeg dan een consult bij één van onze podotherapeuten in Zuid-Holland. Onze podotherapeuten zijn gespecialiseerd in het behandelen van diverse voetgerelateerde problemen.

Wat doet een podotherapeut?
Podotherapeut steunzolen

Wat doet een podotherapeut?

De podotherapeut in Zuid-Holland onderzoekt en behandelt klachten in de lager gelegen delen van het lichaam. Het gaat hierbij vaak om problemen in de voeten, maar ook problemen in de knieën, heupen of lage rug worden behandeld. Ook kan de podotherapeut preventief veel voor u betekenen, bijvoorbeeld door een advies te geven op het gebied van schoenen of zelfzorg.

Behandelmogelijkheden

De podotherapeut in Zuid-Holland kijkt tijdens het eerste onderzoek wat de beste behandelmogelijkheid is voor uw klachten. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van behandelingen die veel worden toegepast door de podotherapeut:

Veelvoorkomende voetklachten

Pijn of ongemak aan de voeten komt regelmatig voor. Hieronder vindt u een aantal voet gerelateerde klachten die veel voorkomen binnen de podotherapiepraktijken van Penders Voetzorg in Zuid-Holland:

Bekijk meer voetklachten

Wij zijn aangesloten bij: