Skip To Content
Podotherapeut steunzolen

Podotherapie Venray VieCuri

Podotherapie Venray VieCuri

Bent u op zoek naar een Podotherapeut? Dan bent u bij onze vestiging in Venray aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in het VieCuri Ziekenhuis in Venray.

Afspraken bij de podotherapeut of pedicure na 1 maart worden op deze locatie voortgezet door Hallux Podotherapie. Lees hier meer.

Orthopedisch Schoenmaker Venray Vie Curi
Podotherapie Venray Vie Curi

Merseloseweg 130
5801 CE, Venray

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Onze podotherapeut is gevestigd in het VieCuri Venray Ziekenhuis. De locatie bevindt zich schuin tegenover het Odapark. Als u met de auto komt, kunt u de borden van het ziekenhuis volgen, deze leiden u naar de hoofdingang van het ziekenhuis. Als u met het openbaar vervoer wilt komen, kunt u vlak voor het ziekenhuis uitstappen bij de bushalte Venray Ziekenhuis, VieCuri.

Wachtruimte

Als u het ziekenhuis binnenkomt, kunt u route 98 volgen naar de eerste verdieping. Dit kan met de lift of met de trap. Op de eerste verdieping delen wij de wachtkamer met Heckert & van Lierop. U kunt hier plaatsnemen totdat u wordt opgeroepen door uw behandelaar.

Parkeren

U kunt gratis parkeren voor de deur van het ziekenhuis.

Wilt u een afspraak maken in Venray?
Vergoeding orthopedische schoenen
Focus op orthopedische schoentechniek

Focus op orthopedische schoentechniek

Zoals u wellicht weet, zijn wij als Penders Voetzorg aanbieder van orthopedische schoentechniek, pedicurezorg en podotherapie. We hebben ervoor gekozen om ons volledig te focussen op de orthopedische schoentechniek en daarom per 1 maart 2024 de podotherapeutische dienstverlening en pedicurezorg onder te brengen bij onze partners in de Scharenborg Groep, Hallux Podotherapie en Voetencentrum Wender.

Andere vestigingen
Podotherapie en Orthopedische Schoentechniek onder één dak bij Penders Voetzorg
Overleg orthopedisch schoenmaker en podotherapeut Penders

Podotherapie en Orthopedische Schoentechniek onder één dak bij Penders Voetzorg

Een samenwerking tussen de podotherapeut en de orthopedisch schoenmaker is een mooie en logische combinatie. Bij Penders Voetzorg kunt u voor beide vormen van zorg terecht, waardoor wij voor ieder voet gerelateerd probleem altijd een passende oplossing hebben. We bieden de beide diensten op de locatie in Venray onder één dak aan. Dat heeft als positief effect dat er gemakkelijk op één moment overleg plaats kan vinden als dat nodig is, waardoor u geen lange wachttijden tussen verschillende afspraken heeft. U bent snel op de juiste plek.

Meer over orthopedische schoenen

Steunzolen laten aanmeten in Venray
Podotherapeut steunzolen

Steunzolen laten aanmeten in Venray

Bent u op zoek naar een locatie om op maat gemaakte steunzolen aan te laten meten? Dan kunt u terecht bij onze podotherapiepraktijk in Venray. Steunzolen, ook wel bekend als inlays of inlegzolen, worden veel toegepast ter behandeling van diverse voetproblemen en vermoeide voeten. De podotherapeut maakt steunzolen volledig op maat voor uw voeten. Met behulp van geavanceerde 3D-scan technologie worden uw voeten nauwkeurig opgemeten. Afhankelijk van uw voetproblemen wordt een therapie verwerkt in de steunzolen, waardoor u op geselecteerde plekken onder de voet meer of juist minder ondersteuning krijgt.

Meer over steunzolen

Wanneer naar de podotherapeut in Venray?
Pijn in de voet podotherapeut

Wanneer naar de podotherapeut in Venray?

De podotherapeut in Venray is expert op het gebied van de voeten. Podotherapeuten onderzoeken en behandelen klachten in de lager gelegen delen van het lichaam. Het gaat hierbij vaak om problemen in de voeten, maar ook problemen in de knieën, heupen of lage rug worden behandeld. Voorbeelden van voet gerelateerde klachten die in onze podotherapiepraktijk voorkomen en worden behandeld zijn:

  • Vermoeide voeten of benen;
  • Hielspoor (stekende pijn onder de voet)
  • Standsafwijkingen van de voeten, tenen of nagels;
  • Voetklachten als gevolg van overbelasting;
  • Knie-, heup-, rugklachten ten gevolge van een verkeerde stand van de voeten, en/of een verkeerd looppatroon;
  • Sportblessures;
  • Behandeling van ingegroeide teennagels, likdoorns of overmatige eeltvorming.

Meer over podotherapie

Vergoeding podotherapie

Vergoeding podotherapie

De vergoedingen voor podotherapie verschillen per zorgverzekering. De meeste verzekeraars vergoeden podotherapie en podotherapeutische hulpmiddelen (zoals steunzolen) geheel of gedeeltelijk vanuit de aanvullende verzekering. Kijk voor een overzicht van de vergoedingen op onze vergoedingenpagina.

Overzicht vergoedingen

Wij zijn aangesloten bij: