Skip To Content
Podotherapie Venlo Vie Curi Podotherapie Venlo Vie Curi

Podotherapie Venlo Vie Curi

Podotherapie Venlo Vie Curi

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Venlo? Dan bent u bij Penders Voetzorg aan het juiste adres. Maak een afspraak op onze locatie aan de Tegelseweg in het VieCuri Medisch Centrum.

Penders Voetzorg focust zich vanaf 1 maart 2024 volledig op orthopedische schoentechniek. Afspraken bij de podotherapeut of pedicure na 1 maart worden op deze locatie voortgezet door onze partners van Hallux Podotherapie. Daarmee kunt u nog steeds op onze locaties terecht voor podotherapie, bij dezelfde podotherapeuten, maar onder verschillende bedrijfsnamen. De podotherapeuten, pedicures en de orthopedisch schoenmakers blijven op dezelfde locaties nauw met elkaar samenwerken. Lees hier meer.

Podotherapeut in Venlo VieCuri
Podotherapie Venlo Vie Curi

Tegelseweg 210
5912BL Venlo

Podotherapie afspraak maken in Venlo

Penders werkt samen met Hallux Podotherapie in Venlo

Penders Voetzorg focust zich vanaf 1 maart 2024 volledig op orthopedische schoentechniek. Afspraken bij de podotherapeut of pedicure worden in Venlo voortgezet onder Hallux Podotherapie. U komt terecht bij dezelfde podotherapeuten als u gewend bent.

Afspraak maken
Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Wij draaien spreekuur in het VieCuri Medisch Centrum. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De bushalte ‘Ziekenhuis VieCuri’ geeft u de mogelijkheid om voor het pand uit te stappen.

Wachtkamer

U kunt de route naar de orthopedie volgen en daar plaatsnemen in de wachtkamer. De podotherapeut zal u ophalen voor de afspraak.

Parkeren

U kunt betaald parkeren op het terrein van VieCuri.

Wilt u een afspraak maken in Venlo?
Andere vestigingen
Podotherapie en Orthopedische Schoentechniek onder één dak bij Penders Voetzorg
Overleg orthopedisch schoenmaker en podotherapeut Penders

Podotherapie en Orthopedische Schoentechniek onder één dak bij Penders Voetzorg

Een samenwerking tussen de podotherapeut en de orthopedisch schoenmaker is een mooie en logische combinatie. Bij Penders Voetzorg kunt u voor beide vormen van zorg terecht, waardoor wij voor ieder voet gerelateerd probleem altijd een passende oplossing hebben. We bieden de beide diensten op de locatie in Venlo onder één dak aan. Dat heeft als positief effect dat er gemakkelijk op één moment overleg plaats kan vinden als dat nodig is, waardoor u geen lange wachttijden tussen verschillende afspraken heeft. U bent snel op de juiste plek.

Meer over orthopedische schoenen

Steunzolen laten aanmeten in Venlo
Podotherapeut steunzolen

Steunzolen laten aanmeten in Venlo

Bent u op zoek naar een locatie om op maat gemaakte steunzolen aan te laten meten? Dan kunt u terecht bij onze podotherapiepraktijk in Venlo. Steunzolen, ook wel bekend als inlays of inlegzolen, worden veel toegepast ter behandeling van diverse voetproblemen en vermoeide voeten. De podotherapeut maakt steunzolen volledig op maat voor uw voeten. Met behulp van geavanceerde 3D-scan technologie worden uw voeten nauwkeurig opgemeten. Afhankelijk van uw voetproblemen wordt een therapie verwerkt in de steunzolen, waardoor u op geselecteerde plekken onder de voet meer of juist minder ondersteuning krijgt.

Meer over steunzolen

Wanneer naar de podotherapeut in Venlo?
Pijn in de voet podotherapeut

Wanneer naar de podotherapeut in Venlo?

De podotherapeut in Venlo is expert op het gebied van de voeten. Podotherapeuten onderzoeken en behandelen klachten in de lager gelegen delen van het lichaam. Het gaat hierbij vaak om problemen in de voeten, maar ook problemen in de knieën, heupen of lage rug worden behandeld. Voorbeelden van voet gerelateerde klachten die in onze podotherapiepraktijk voorkomen en worden behandeld zijn:

  • Vermoeide voeten of benen;
  • Hielspoor (stekende pijn onder de voet)
  • Standsafwijkingen van de voeten, tenen of nagels;
  • Voetklachten als gevolg van overbelasting;
  • Knie-, heup-, rugklachten ten gevolge van een verkeerde stand van de voeten, en/of een verkeerd looppatroon;
  • Sportblessures;
  • Behandeling van ingegroeide teennagels, likdoorns of overmatige eeltvorming.

Meer over podotherapie

Vergoeding podotherapie

Vergoeding podotherapie

De vergoedingen voor podotherapie verschillen per zorgverzekering. De meeste verzekeraars vergoeden podotherapie en podotherapeutische hulpmiddelen (zoals steunzolen) geheel of gedeeltelijk vanuit de aanvullende verzekering. Kijk voor een overzicht van de vergoedingen op onze vergoedingenpagina.

Overzicht vergoedingen

Vergoeding orthopedische schoenen
Vergoeding orthopedische schoenen

Focus op orthopedische schoentechniek

Zoals u wellicht weet, zijn wij als Penders Voetzorg aanbieder van orthopedische schoentechniek, pedicurezorg en podotherapie. We hebben ervoor gekozen om ons volledig te focussen op de orthopedische schoentechniek en daarom per 1 maart 2024 de podotherapeutische dienstverlening en pedicurezorg onder te brengen bij onze partners in de Scharenborg Groep, Hallux Podotherapie en Voetencentrum Wender.

Wij zijn aangesloten bij: