Skip To Content
Podotherapie Roermond Bredeweg Podotherapie Roermond Bredeweg

Podotherapie Roermond Bredeweg

Podotherapie Roermond Bredeweg

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Roermond? Maak een afspraak bij onze locatie aan de Bredeweg.

Penders Voetzorg focust zich vanaf 1 maart 2024 volledig op orthopedische schoentechniek. Afspraken bij de podotherapeut of pedicure na 1 maart worden op deze locatie voortgezet door onze partners van Hallux Podotherapie. Daarmee kunt u nog steeds op onze locaties terecht voor podotherapie, bij dezelfde podotherapeuten, maar onder verschillende bedrijfsnamen. De podotherapeuten, pedicures en de orthopedisch schoenmakers blijven op dezelfde locaties nauw met elkaar samenwerken. Lees hier meer.

Podotherapeut in Roermond Bredeweg
Podotherapie Roermond Bredeweg

Bredeweg 12
6042 GG, Roermond

Podotherapie afspraak maken in Roermond

Penders werkt samen met Hallux Podotherapie in Roermond

Penders Voetzorg focust zich vanaf 1 maart 2024 volledig op orthopedische schoentechniek. Afspraken bij de podotherapeut of pedicure worden in Roermond voortgezet onder Hallux Podotherapie. U komt terecht bij dezelfde podotherapeuten als u gewend bent.

Afspraak maken
Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

In Roermond zijn wij gevestigd aan de Bredeweg 12, waar we in hetzelfde pand zijn gevestigd als sportschool Il Fiore. Het gebouw bevindt zich vlakbij het Laurentius ziekenhuis. De dichtstbijzijnde bushalte is ‘Lindelaan’. Vanaf de bushalte is het nog ongeveer 7 minuten lopen naar onze vestiging.

Wachtruimte

De wachtkamer bevindt zich op de begane grond, en u kunt de bewegwijzering volgen met bordjes waar “Penders Voetzorg” op staat.

Parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid aan de voorzijde van het pand.

Wilt u een afspraak maken in Roermond?
Andere vestigingen
Podotherapie en Orthopedische Schoentechniek onder één dak bij Penders Voetzorg
Overleg orthopedisch schoenmaker en podotherapeut Penders

Podotherapie en Orthopedische Schoentechniek onder één dak bij Penders Voetzorg

Een samenwerking tussen de podotherapeut en de orthopedisch schoenmaker is een mooie en logische combinatie. Bij Penders Voetzorg kunt u voor beide vormen van zorg terecht, waardoor wij voor ieder voet gerelateerd probleem altijd een passende oplossing hebben. We bieden de beide diensten op de locatie in Roermond onder één dak aan. Dat heeft als positief effect dat er gemakkelijk op één moment overleg plaats kan vinden als dat nodig is, waardoor u geen lange wachttijden tussen verschillende afspraken heeft. U bent snel op de juiste plek.

Meer over orthopedische schoenen

Steunzolen laten aanmeten in Roermond
Podotherapeut steunzolen

Steunzolen laten aanmeten in Roermond

Bent u op zoek naar een locatie om op maat gemaakte steunzolen aan te laten meten? Dan kunt u terecht bij onze podotherapiepraktijk in Roermond. Steunzolen, ook wel bekend als inlays of inlegzolen, worden veel toegepast ter behandeling van diverse voetproblemen en vermoeide voeten. De podotherapeut maakt steunzolen volledig op maat voor uw voeten. Met behulp van geavanceerde 3D-scan technologie worden uw voeten nauwkeurig opgemeten. Afhankelijk van uw voetproblemen wordt een therapie verwerkt in de steunzolen, waardoor u op geselecteerde plekken onder de voet meer of juist minder ondersteuning krijgt.

Meer over steunzolen

Wanneer naar de podotherapeut in Roermond?
Pijn in de voet podotherapeut

Wanneer naar de podotherapeut in Roermond?

De podotherapeut in Roermond is expert op het gebied van de voeten. Podotherapeuten onderzoeken en behandelen klachten in de lager gelegen delen van het lichaam. Het gaat hierbij vaak om problemen in de voeten, maar ook problemen in de knieën, heupen of lage rug worden behandeld. Voorbeelden van voet gerelateerde klachten die in onze podotherapiepraktijk voorkomen en worden behandeld zijn:

  • Vermoeide voeten of benen;
  • Hielspoor (stekende pijn onder de voet)
  • Standsafwijkingen van de voeten, tenen of nagels;
  • Voetklachten als gevolg van overbelasting;
  • Knie-, heup-, rugklachten ten gevolge van een verkeerde stand van de voeten, en/of een verkeerd looppatroon;
  • Sportblessures;
  • Behandeling van ingegroeide teennagels, likdoorns of overmatige eeltvorming.

Meer over podotherapie

Vergoeding podotherapie

Vergoeding podotherapie

De vergoedingen voor podotherapie verschillen per zorgverzekering. De meeste verzekeraars vergoeden podotherapie en podotherapeutische hulpmiddelen (zoals steunzolen) geheel of gedeeltelijk vanuit de aanvullende verzekering. Kijk voor een overzicht van de vergoedingen op onze vergoedingenpagina.

Overzicht vergoedingen

Vergoeding orthopedische schoenen
Vergoeding orthopedische schoenen

Focus op orthopedische schoentechniek

Zoals u wellicht weet, zijn wij als Penders Voetzorg aanbieder van orthopedische schoentechniek, pedicurezorg en podotherapie. We hebben ervoor gekozen om ons volledig te focussen op de orthopedische schoentechniek en daarom per 1 maart 2024 de podotherapeutische dienstverlening en pedicurezorg onder te brengen bij onze partners in de Scharenborg Groep, Hallux Podotherapie en Voetencentrum Wender.

Wij zijn aangesloten bij: