Skip To Content
Podotherapie Tiel President Kennedylaan Podotherapie Tiel President Kennedylaan

Podotherapie Tiel President Kennedylaan

Podotherapie Tiel President Kennedylaan

Op zoek naar een podotherapeut in Tiel? Maak een afspraak bij onze praktijk in het Rivierenland Ziekenhuis. Onze podotherapeut staat klaar om u de beste voetzorg te bieden. Van pijnlijke voeten tot standsafwijkingen, wij helpen u graag met op maat gemaakte oplossingen.

Penders Voetzorg focust zich vanaf 1 maart 2024 volledig op orthopedische schoentechniek. Afspraken bij de podotherapeut of pedicure na 1 maart worden op deze locatie voortgezet door onze partners van Voetencentrum Wender. Daarmee kunt u nog steeds op onze locaties terecht voor podotherapie, bij dezelfde podotherapeuten, maar onder verschillende bedrijfsnamen. De podotherapeuten, pedicures en de orthopedisch schoenmakers blijven op dezelfde locaties nauw met elkaar samenwerken. Lees hier meer.

Podotherapie in Tiel President Kennedylaan
Podotherapie Tiel President Kennedylaan

President Kennedylaan 1G
4002 WP, Tiel

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

U kunt onze Podotherapeut vinden in het Rivierenland Ziekenhuis in Tiel. Het pand is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Tegenover het ziekenhuis kunt u uitstappen bij de bushalte ‘Station Noordzijde’.

Wachtkamer

Wij bevinden ons in het ziekenhuis op de begane grond. Bij binnenkomst slaat u direct linksaf en daar kunt u de bestickering van Penders Voetzorg al vinden. De wachtkamer delen we samen met de Orthopedie. U kunt hier plaatsnemen en wachten tot u wordt opgehaald.

Parkeren

U kunt parkeren op het parkeerterrein van het ziekenhuis. De eerste 15 minuten zijn gratis, daarna is het betaald parkeren.

Wilt u een afspraak maken in Tiel?
Andere vestigingen
Podotherapie en Orthopedische Schoentechniek onder één dak bij Penders Voetzorg
Overleg orthopedisch schoenmaker en podotherapeut Penders

Podotherapie en Orthopedische Schoentechniek onder één dak bij Penders Voetzorg

Een samenwerking tussen de podotherapeut en de orthopedisch schoenmaker is een mooie en logische combinatie. Bij Penders Voetzorg kunt u voor beide vormen van zorg terecht, waardoor wij voor ieder voet gerelateerd probleem altijd een passende oplossing hebben. We bieden de beide diensten op de locatie in Tiel onder één dak aan. Dat heeft als positief effect dat er gemakkelijk op één moment overleg plaats kan vinden als dat nodig is, waardoor u geen lange wachttijden tussen verschillende afspraken heeft. U bent snel op de juiste plek.

Meer over orthopedische schoenen

Steunzolen laten aanmeten in Tiel
Podotherapeut steunzolen

Steunzolen laten aanmeten in Tiel

Bent u op zoek naar een locatie om op maat gemaakte steunzolen aan te laten meten? Dan kunt u terecht bij onze podotherapiepraktijk in Tiel. Steunzolen, ook wel bekend als inlays of inlegzolen, worden veel toegepast ter behandeling van diverse voetproblemen en vermoeide voeten. De podotherapeut maakt steunzolen volledig op maat voor uw voeten. Met behulp van geavanceerde 3D-scan technologie worden uw voeten nauwkeurig opgemeten. Afhankelijk van uw voetproblemen wordt een therapie verwerkt in de steunzolen, waardoor u op geselecteerde plekken onder de voet meer of juist minder ondersteuning krijgt.

Meer over steunzolen

Wanneer naar de podotherapeut in Tiel?
Pijn in de voet podotherapeut

Wanneer naar de podotherapeut in Tiel?

De podotherapeut in Tiel is expert op het gebied van de voeten. Podotherapeuten onderzoeken en behandelen klachten in de lager gelegen delen van het lichaam. Het gaat hierbij vaak om problemen in de voeten, maar ook problemen in de knieën, heupen of lage rug worden behandeld. Voorbeelden van voet gerelateerde klachten die in onze podotherapiepraktijk voorkomen en worden behandeld zijn:

  • Vermoeide voeten of benen;
  • Hielspoor (stekende pijn onder de voet)
  • Standsafwijkingen van de voeten, tenen of nagels;
  • Voetklachten als gevolg van overbelasting;
  • Knie-, heup-, rugklachten ten gevolge van een verkeerde stand van de voeten, en/of een verkeerd looppatroon;
  • Sportblessures;
  • Behandeling van ingegroeide teennagels, likdoorns of overmatige eeltvorming.

Meer over podotherapie

Vergoeding podotherapie

Vergoeding podotherapie

De vergoedingen voor podotherapie verschillen per zorgverzekering. De meeste verzekeraars vergoeden podotherapie en podotherapeutische hulpmiddelen (zoals steunzolen) geheel of gedeeltelijk vanuit de aanvullende verzekering. Kijk voor een overzicht van de vergoedingen op onze vergoedingenpagina.

Overzicht vergoedingen

Vergoeding orthopedische schoenen
Vergoeding orthopedische schoenen

Focus op orthopedische schoentechniek

Zoals u wellicht weet, zijn wij als Penders Voetzorg aanbieder van orthopedische schoentechniek, pedicurezorg en podotherapie. We hebben ervoor gekozen om ons volledig te focussen op de orthopedische schoentechniek en daarom per 1 maart 2024 de podotherapeutische dienstverlening en pedicurezorg onder te brengen bij onze partners in de Scharenborg Groep, Hallux Podotherapie en Voetencentrum Wender.

Wij zijn aangesloten bij: