Skip To Content
Podotherapie Dordrecht Overkampweg Podotherapie Dordrecht Overkampweg

Podotherapie Dordrecht Overkampweg

Podotherapie Dordrecht Overkampweg

Op zoek naar een podotherapeut in Dordrecht? Maak een afspraak bij onze praktijk in het Rivierenland Ziekenhuis. Onze podotherapeut staat klaar om u de beste voetzorg te bieden. Van pijnlijke voeten tot standsafwijkingen, wij helpen u graag met op maat gemaakte oplossingen.

Podotherapie in Dordrecht Overkampweg
Podotherapie Dordrecht Overkampweg

Overkampweg 141
3318 AR, Dordrecht

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

U kunt onze Podotherapeut vinden aan de Overkampweg 141 in Dordrecht. Wij zitten hier gevestigd in het Sport Paramedisch Centrum van van Wensen en de Jongh. Het centrum is vlak bij het Albert Schweitser ziekenhuis gelegen en ligt vlak achter het politiebureau. Komt u met het openbaar vervoer? Geen probleem, buslijn 2 stop vlak voor onze praktijk. U kunt uitstappen bij halte karel lotsyweg of overkampweg.

Wachtkamer
De ingang bevindt zich onder toren 3, wij bevinden ons op de begane grond. Wij delen hier de wachtkamer met de fysiotherapie.

Parkeren
U kunt parkeren langs de kant aan de Overkampweg, aan de overzijde in het Overkamppark of bij de grote parkeerplaats bij de sportboulevard.

let op! Er is hier geen mogelijk tot het aanpassen van uw zolen. Het kan zijn dat er toch wat aangepast moet worden aan uw zolen, houdt er dan rekening mee dat u uw zooltjes een week kwijt bent voor deze aanpassing.

Wilt u een afspraak maken in Dordrecht?
Andere vestigingen
Podotherapie en Orthopedische Schoentechniek onder één dak bij Penders Voetzorg
Overleg orthopedisch schoenmaker en podotherapeut Penders

Podotherapie en Orthopedische Schoentechniek onder één dak bij Penders Voetzorg

Een samenwerking tussen de podotherapeut en de orthopedisch schoenmaker is een mooie en logische combinatie. Bij Penders Voetzorg kunt u voor beide vormen van zorg terecht, waardoor wij voor ieder voet gerelateerd probleem altijd een passende oplossing hebben. We bieden de beide diensten op de locatie in Dordrecht onder één dak aan. Dat heeft als positief effect dat er gemakkelijk op één moment overleg plaats kan vinden als dat nodig is, waardoor u geen lange wachttijden tussen verschillende afspraken heeft. U bent snel op de juiste plek.

Meer over orthopedische schoenen

Steunzolen laten aanmeten in Dordrecht
Podotherapeut steunzolen

Steunzolen laten aanmeten in Dordrecht

Bent u op zoek naar een locatie om op maat gemaakte steunzolen aan te laten meten? Dan kunt u terecht bij onze podotherapiepraktijk in Dordrecht. Steunzolen, ook wel bekend als inlays of inlegzolen, worden veel toegepast ter behandeling van diverse voetproblemen en vermoeide voeten. De podotherapeut maakt steunzolen volledig op maat voor uw voeten. Met behulp van geavanceerde 3D-scan technologie worden uw voeten nauwkeurig opgemeten. Afhankelijk van uw voetproblemen wordt een therapie verwerkt in de steunzolen, waardoor u op geselecteerde plekken onder de voet meer of juist minder ondersteuning krijgt.

Meer over steunzolen

Wanneer naar de podotherapeut in Dordrecht?
Pijn in de voet podotherapeut

Wanneer naar de podotherapeut in Dordrecht?

De podotherapeut in Dordrecht is expert op het gebied van de voeten. Podotherapeuten onderzoeken en behandelen klachten in de lager gelegen delen van het lichaam. Het gaat hierbij vaak om problemen in de voeten, maar ook problemen in de knieën, heupen of lage rug worden behandeld. Voorbeelden van voet gerelateerde klachten die in onze podotherapiepraktijk voorkomen en worden behandeld zijn:

  • Vermoeide voeten of benen;
  • Hielspoor (stekende pijn onder de voet)
  • Standsafwijkingen van de voeten, tenen of nagels;
  • Voetklachten als gevolg van overbelasting;
  • Knie-, heup-, rugklachten ten gevolge van een verkeerde stand van de voeten, en/of een verkeerd looppatroon;
  • Sportblessures;
  • Behandeling van ingegroeide teennagels, likdoorns of overmatige eeltvorming.

Meer over podotherapie

Vergoeding podotherapie

Vergoeding podotherapie

De vergoedingen voor podotherapie verschillen per zorgverzekering. De meeste verzekeraars vergoeden podotherapie en podotherapeutische hulpmiddelen (zoals steunzolen) geheel of gedeeltelijk vanuit de aanvullende verzekering. Kijk voor een overzicht van de vergoedingen op onze vergoedingenpagina.

Overzicht vergoedingen

Wij zijn aangesloten bij: