Skip To Content
Orthopedische Schoenen Rotterdam Palmentuin Orthopedische Schoenen Rotterdam Palmentuin

Orthopedische Schoenen Rotterdam Palmentuin

Orthopedische Schoenen Rotterdam Palmentuin

Onze ervaren orthopedisch schoenmaker staat klaar om u te helpen aan de Palmentuin 63. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor uw voetproblemen, van orthopedische schoenen tot steunzolen. Kom langs en ervaar onze persoonlijke service en hoogwaardige producten.

Orthopedische Schoenen Rotterdam Palmentuin
Orthopedische Schoenen Rotterdam Palmentuin

Palmentuin 63
3078 KJ, Rotterdam

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Wij zijn in Rotterdam gevestigd bij schoenenwinkel Wittepoel, dichtbij winkelcentrum Keizerswaard. Tramhalte Keizerswaard en busstation Prinsenplein bevinden zich op loopafstand van de praktijk.

Wachtruimte

Bij binnenkomst kunt u plaatsnemen in de wachtkamer, u wordt hier opgehaald door de behandelaar.

Parkeren

U kunt gratis parkeren op de parkeerplaats van schoenenzaak Wittepoel.

Wilt u een afspraak maken in Rotterdam?
Andere vestigingen
Podotherapie én Orthopedische Schoentechniek bij Penders Voetzorg
Overleg orthopedisch schoenmaker en podotherapeut Penders

Podotherapie én Orthopedische Schoentechniek bij Penders Voetzorg

Een samenwerking tussen de podotherapeut en de orthopedisch schoenmaker is een mooie en logische combinatie. Bij Penders Voetzorg kunt u voor beide vormen van zorg terecht, waardoor wij voor ieder voet gerelateerd probleem altijd een passende oplossing hebben. Eén van de mooie voordelen hiervan is dat er gemakkelijk onderling geschakeld kan worden als dat nodig is, waardoor u geen lange wachttijden tussen verschillende afspraken heeft. U bent snel op de juiste plek.

Meer over Podotherapie

Orthopedische schoenen laten aanmeten in Rotterdam
Orthopedische schoenen laten aanmeten

Orthopedische schoenen laten aanmeten in Rotterdam

Orthopedische schoenen worden op maat gemaakt. In het verleden stonden orthopedische schoenen bekend als ‘lomp’ en ‘niet modieus’, maar met de huidige technieken zijn orthopedische schoenen in veel gevallen niet meer te onderscheiden van schoenen die u in een schoenenwinkel kunt vinden. Er bestaan verschillende soorten orthopedische schoenen, waaronder volledig orthopedische schoenen (OSA), semi-orthopedische schoenen (OSB) en aanpassing aan confectieschoenen (OVAC). U kunt voor het aanmeten van deze verschillende soorten orthopedische schoenen (en meer) bij ons terecht in Rotterdam.

Penders Voetzorg in Rotterdam staat voor schoenen die kwalitatief én modieus zijn
OSA Orthopedische Schoenen Penders

Penders Voetzorg in Rotterdam staat voor schoenen die kwalitatief én modieus zijn

Bij Penders Voetzorg vinden we het niet alleen belangrijk dat de schoenen die we aanmeten hun functie goed vervullen als medisch hulpmiddel, maar ook het uiterlijk van de schoen is een belangrijk aandachtspunt. Met onze huidige technieken en moderne collecties zijn we in staat om schoenen te maken die in veel gevallen niet te onderscheiden zijn van schoenen in de schoenenwinkel.

Omdat we weten dat de overstap naar orthopedische schoenen niet gemakkelijk is, begeleiden wij u met veel geduld in dit proces van wennen en aanpassen. In het proces van orthopedische schoenen wordt vaak multidisciplinair geschakeld, waarbij ook de huisarts, fysiotherapeut, podotherapeut, revalidatiearts of orthopedisch chirurg betrokken is.

Vergoeding orthopedische schoenen Rotterdam

Vergoeding orthopedische schoenen Rotterdam

Orthopedische schoenen worden vergoed vanuit de basisverzekering. Wel geldt een wettelijke eigen bijdrage. Mensen die in hun dagelijks leven afhankelijk zijn van aangepaste schoenen, kunnen mogelijk in aanmerking komen voor vergoeding van werkschoenen via het UWV. Deze vergoeding heeft geen invloed op het eigen risico en er wordt geen eigen bijdrage gevraagd. Er gelden specifieke voorwaarden voor deze vergoeding. Tijdens uw bezoek aan de orthopedisch schoenmaker kunt u hierover informatie opvragen. Bekijk ook ons vergoedingenoverzicht voor orthopedische schoenen.

Overzicht vergoedingen

Wij zijn aangesloten bij: