Skip To Content
Podotherapeut in Dordrecht Podotherapeut in Dordrecht

Podotherapeut in Dordrecht

Podotherapeut in Dordrecht

Penders Voetzorg is gevestigd op verschillende locaties in Dordrecht. Op deze pagina vindt u een overzicht van podotherapeuten in Dordrecht. Kies een locatie uit onderstaande lijst voor specifieke informatie over de praktijk.

Vestiging Adres
» Orthopedische Schoenen Dordrecht Albert Schweitzer Albert Schweitzerplaats 25 3318 AT, Dordrecht
» Orthopedische Schoenen Dordrecht Karel Lotsyweg Albert Schweitzerplaats 10 3318 AS, Dordrecht
Wilt u een afspraak maken?
Wanneer naar de podotherapeut in Dordrecht?

Wanneer naar de podotherapeut in Dordrecht?

Heeft u regelmatig last van ongemak in uw voeten, knieën, heupen of rug? Overweeg dan om een afspraak te maken bij één van onze podotherapeuten in Dordrecht. Onze podotherapeuten zijn gespecialiseerd in het behandelen van diverse voetgerelateerde problemen.

Wat doet een podotherapeut?
Podotherapie zooltherapie

Wat doet een podotherapeut?

De podotherapeut in Dordrecht onderzoekt en behandelt klachten in de lager gelegen delen van het lichaam. Het gaat hierbij vaak om problemen in de voeten, maar ook problemen in de knieën, heupen of lage rug worden behandeld. Ook kan de podotherapeut preventief veel voor u betekenen, bijvoorbeeld door een advies te geven op het gebied van schoenen of zelfzorg.

Behandelmogelijkheden

De podotherapeut in Dordrecht kijkt tijdens het eerste onderzoek wat de beste behandelmogelijkheid is voor uw klachten. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van behandelingen die veel worden toegepast door de podotherapeut:

Veelvoorkomende voetklachten

Pijn of ongemak aan de voeten komt regelmatig voor. Hieronder vindt u een aantal voet gerelateerde klachten die veel voorkomen binnen de podotherapiepraktijken van Penders Voetzorg in Dordrecht:

Bekijk meer voetklachten

Wij zijn aangesloten bij: