Skip To Content
Orthopedische Schoenen Den Haag Bronovolaan Orthopedische Schoenen Den Haag Bronovolaan

Orthopedische Schoenen Den Haag Bronovolaan

Orthopedische Schoenen Den Haag Bronovolaan

Bent u op zoek naar orthopedische schoenen in Den Haag? Dan bent u bij onze locatie aan de Bronovolaan aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in het HMC Bronovo Ziekenhuis.

Orthopedische Schoenen Den Haag Bronovolaan

Bronovolaan 5
2597 AX, Den Haag

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

U kunt onze Orthopedisch Schoenmaker vinden in het HMC Bronovo ziekenhuis. Als u met het openbaar vervoer reist, kunt u het beste lijn 23 nemen richting Scheveningen Noord. U kunt uitstappen bij bushalte ‘HMC Bronovo (Oost)’. Vanaf hier is het nog 4 minuten lopen naar de ingang van het ziekenhuis.

Wachtruimte

Bij binnenkomst in het ziekenhuis kunt u route 5 richting de gipskamer volgen. Als u twijfelt, kunt u altijd informatie vragen bij de balie. De orthopedisch schoenmaker haalt u op voor de afspraak.

Parkeren

Er is een ondergronds parkeerdek in het ziekenhuis. De tarieven bedragen 1,00 euro per 30 minuten. Let op, in de parkeergarage kunt u alleen met een pinpas betalen; contante betaling is niet mogelijk. Vanaf de parkeergarage kunt u het ziekenhuis alleen bereiken via een trap. Er zijn ook invalidenparkeerplaatsen beschikbaar aan de linkerzijde van de hoofdingang. Als u hiervan gebruik wilt maken, neem dan de parkeerkaart en uw invalidenkaart mee naar de receptie in de ontvangsthal. Zij zullen ervoor zorgen dat u kosteloos kunt parkeren.

Let op! Er is geen mogelijkheid om aanpassingen aan de schoenen ter plekke te doen. Hierdoor kan het zijn dat wij uw schoenen moeten innemen. Neem daarom een extra paar schoenen mee naar de afspraak.

Wilt u een afspraak maken in Den Haag?
Andere vestigingen
Podotherapie én Orthopedische Schoentechniek bij Penders Voetzorg
Overleg orthopedisch schoenmaker en podotherapeut Penders

Podotherapie én Orthopedische Schoentechniek bij Penders Voetzorg

Een samenwerking tussen de podotherapeut en de orthopedisch schoenmaker is een mooie en logische combinatie. Bij Penders Voetzorg kunt u voor beide vormen van zorg terecht, waardoor wij voor ieder voet gerelateerd probleem altijd een passende oplossing hebben. Eén van de mooie voordelen hiervan is dat er gemakkelijk onderling geschakeld kan worden als dat nodig is, waardoor u geen lange wachttijden tussen verschillende afspraken heeft. U bent snel op de juiste plek.

Meer over Podotherapie

Orthopedische schoenen laten aanmeten in Den Haag
Orthopedische schoenen laten aanmeten

Orthopedische schoenen laten aanmeten in Den Haag

Orthopedische schoenen worden op maat gemaakt. In het verleden stonden orthopedische schoenen bekend als ‘lomp’ en ‘niet modieus’, maar met de huidige technieken zijn orthopedische schoenen in veel gevallen niet meer te onderscheiden van schoenen die u in een schoenenwinkel kunt vinden. Er bestaan verschillende soorten orthopedische schoenen, waaronder volledig orthopedische schoenen (OSA), semi-orthopedische schoenen (OSB) en aanpassing aan confectieschoenen (OVAC). U kunt voor het aanmeten van deze verschillende soorten orthopedische schoenen (en meer) bij ons terecht in Den Haag.

Penders Voetzorg in Den Haag staat voor schoenen die kwalitatief én modieus zijn
OSA Orthopedische Schoenen Penders

Penders Voetzorg in Den Haag staat voor schoenen die kwalitatief én modieus zijn

Bij Penders Voetzorg vinden we het niet alleen belangrijk dat de schoenen die we aanmeten hun functie goed vervullen als medisch hulpmiddel, maar ook het uiterlijk van de schoen is een belangrijk aandachtspunt. Met onze huidige technieken en moderne collecties zijn we in staat om schoenen te maken die in veel gevallen niet te onderscheiden zijn van schoenen in de schoenenwinkel.

Omdat we weten dat de overstap naar orthopedische schoenen niet gemakkelijk is, begeleiden wij u met veel geduld in dit proces van wennen en aanpassen. In het proces van orthopedische schoenen wordt vaak multidisciplinair geschakeld, waarbij ook de huisarts, fysiotherapeut, podotherapeut, revalidatiearts of orthopedisch chirurg betrokken is.

Vergoeding orthopedische schoenen Den Haag

Vergoeding orthopedische schoenen Den Haag

Orthopedische schoenen worden vergoed vanuit de basisverzekering. Wel geldt een wettelijke eigen bijdrage. Mensen die in hun dagelijks leven afhankelijk zijn van aangepaste schoenen, kunnen mogelijk in aanmerking komen voor vergoeding van werkschoenen via het UWV. Deze vergoeding heeft geen invloed op het eigen risico en er wordt geen eigen bijdrage gevraagd. Er gelden specifieke voorwaarden voor deze vergoeding. Tijdens uw bezoek aan de orthopedisch schoenmaker kunt u hierover informatie opvragen. Bekijk ook ons vergoedingenoverzicht voor orthopedische schoenen.

Overzicht vergoedingen

Wij zijn aangesloten bij: