Skip To Content
Orthopedische Schoenen Delft Reinier de Graafweg Orthopedische Schoenen Delft Reinier de Graafweg

Orthopedische Schoenen Delft Reinier de Graafweg

Orthopedische Schoenen Delft Reinier de Graafweg

Bent u op zoek naar orthopedische schoenen in Delft? Maak een afspraak bij onze orthopedisch schoenmaker in het Basalt Revalidatie Centrum aan de Reinier de Graafweg 1.

Op deze locatie bieden wij ook podotherapie aan. Wilt u een afspraak maken voor podotherapie? Klik dan hier.

Orthopedische Schoenen Delft Reinier de Graafweg
Orthopedische Schoenen Delft Reinier de Graafweg

Reinier de Graafweg 1
2625 AD, Delft

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

De locatie bevindt zich in het Basalt Revalidatie Centrum in Delft. Binnen het centrum werken verschillende zorgverleners. Naast het pand bevindt zich de Rabobank en aan de andere kant vindt u de Laurentiusschool SBO. De locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer. De bushalte ‘Reinier de Graaf Gasthuis’ bevindt zich ongeveer 6 minuten loopafstand. Wanneer u met de auto komt kunt u het beste navigeren op Buitenhofdreef 2, hier bevindt zich de ingang van de locatie.

Wachtruimte

U kunt bij binnenkomst de bordjes met Penders Voetzorg volgen naar de wachtkamer. De podotherapeut haalt u op voor de afspraak.

Parkeren

U kunt gebruik maken van parkeerterrein van het Basalt Revalidatie Centrum. Let op! Dit is wel betaald parkeren.

Wilt u een afspraak maken in Delft?
Andere vestigingen
Podotherapie en Orthopedische Schoentechniek onder één dak bij Penders Voetzorg
Overleg orthopedisch schoenmaker en podotherapeut Penders

Podotherapie en Orthopedische Schoentechniek onder één dak bij Penders Voetzorg

Een samenwerking tussen de podotherapeut en de orthopedisch schoenmaker is een mooie en logische combinatie. Bij Penders Voetzorg kunt u voor beide vormen van zorg terecht, waardoor wij voor ieder voet gerelateerd probleem altijd een passende oplossing hebben. We bieden de beide diensten op de locatie in Delft onder één dak aan. Dat heeft als positief effect dat er gemakkelijk op één moment overleg plaats kan vinden als dat nodig is, waardoor u geen lange wachttijden tussen verschillende afspraken heeft. U bent snel op de juiste plek.

Meer over podotherapie

Orthopedische schoenen laten aanmeten in Delft
Orthopedische schoenen laten aanmeten

Orthopedische schoenen laten aanmeten in Delft

Orthopedische schoenen worden op maat gemaakt. In het verleden stonden orthopedische schoenen bekend als ‘lomp’ en ‘niet modieus’, maar met de huidige technieken zijn orthopedische schoenen in veel gevallen niet meer te onderscheiden van schoenen die u in een schoenenwinkel kunt vinden. Er bestaan verschillende soorten orthopedische schoenen, waaronder volledig orthopedische schoenen (OSA), semi-orthopedische schoenen (OSB) en aanpassing aan confectieschoenen (OVAC). U kunt voor het aanmeten van deze verschillende soorten orthopedische schoenen (en meer) bij ons terecht in Delft.

Penders Voetzorg in Delft staat voor schoenen die kwalitatief én modieus zijn
OSA Orthopedische Schoenen Penders

Penders Voetzorg in Delft staat voor schoenen die kwalitatief én modieus zijn

Bij Penders Voetzorg vinden we het niet alleen belangrijk dat de schoenen die we aanmeten hun functie goed vervullen als medisch hulpmiddel, maar ook het uiterlijk van de schoen is een belangrijk aandachtspunt. Met onze huidige technieken en moderne collecties zijn we in staat om schoenen te maken die in veel gevallen niet te onderscheiden zijn van schoenen in de schoenenwinkel.

Omdat we weten dat de overstap naar orthopedische schoenen niet gemakkelijk is, begeleiden wij u met veel geduld in dit proces van wennen en aanpassen. In het proces van orthopedische schoenen wordt vaak multidisciplinair geschakeld, waarbij ook de huisarts, fysiotherapeut, podotherapeut, revalidatiearts of orthopedisch chirurg betrokken is.

Vergoeding orthopedische schoenen Delft

Vergoeding orthopedische schoenen Delft

Orthopedische schoenen worden vergoed vanuit de basisverzekering. Wel geldt een wettelijke eigen bijdrage. Mensen die in hun dagelijks leven afhankelijk zijn van aangepaste schoenen, kunnen mogelijk in aanmerking komen voor vergoeding van werkschoenen via het UWV. Deze vergoeding heeft geen invloed op het eigen risico en er wordt geen eigen bijdrage gevraagd. Er gelden specifieke voorwaarden voor deze vergoeding. Tijdens uw bezoek aan de orthopedisch schoenmaker kunt u hierover informatie opvragen. Bekijk ook ons vergoedingenoverzicht voor orthopedische schoenen.

Overzicht vergoedingen

Wij zijn aangesloten bij: