Skip To Content
Orthopedische Schoenen Eindhoven de Witbogt Orthopedische Schoenen Eindhoven de Witbogt

Orthopedische Schoenen Eindhoven de Witbogt

Orthopedische Schoenen Eindhoven de Witbogt

Bent u op zoek naar een orthopedisch schoenmaker in Eindhoven? Dan kunt u terecht bij onze locatie aan de Witbogt, waar wij gevestigd zijn in het gebouw van Heckert & van Lierop.

Orthopedische Schoenen Eindhoven de Witbogt
Orthopedische Schoenen Eindhoven de Witbogt

De Witbogt 10
5652AG Eindhoven

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Onze vestiging in Eindhoven is te vinden aan de Witbogt, gelegen op het industrieterrein, ook bekend als de Strijp in Eindhoven. Wij bevinden ons in het gebouw van Heckert & van Lierop. De dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich op slechts 5 minuten loopafstand. U kunt uitstappen bij halte ‘Rooijakkersstraat’, waar buslijn 114 stopt.

Wachtruimte

We delen de wachtkamer hier met Fysiotherapie De Graven Esch. De wachtkamer vindt u bij binnenkomst als u rechtdoor loopt.

Parkeren

Er is gratis parkeergelegenheid voor het pand, en in de straat is parkeren ook gratis toegestaan.

Als u vanuit het ziekenhuis MMC Veldhoven komt, kunt u onder de A2 doorrijden, vervolgens direct linksaf slaan de parallelweg op en dan de eerste afslag nemen. Bij de eerstvolgende stoplichten slaat u rechtsaf en daarna weer links bij het volgende stoplicht. Na ongeveer 200 meter kunt u linksaf slaan naar de Witbogt.

Wilt u een afspraak maken in Eindhoven?
Andere vestigingen
Podotherapie én Orthopedische Schoentechniek bij Penders Voetzorg
Overleg orthopedisch schoenmaker en podotherapeut Penders

Podotherapie én Orthopedische Schoentechniek bij Penders Voetzorg

Een samenwerking tussen de podotherapeut en de orthopedisch schoenmaker is een mooie en logische combinatie. Bij Penders Voetzorg kunt u voor beide vormen van zorg terecht, waardoor wij voor ieder voet gerelateerd probleem altijd een passende oplossing hebben. Eén van de mooie voordelen hiervan is dat er gemakkelijk onderling geschakeld kan worden als dat nodig is, waardoor u geen lange wachttijden tussen verschillende afspraken heeft. U bent snel op de juiste plek.

Meer over Podotherapie

Orthopedische schoenen laten aanmeten in Eindhoven
Orthopedische schoenen laten aanmeten

Orthopedische schoenen laten aanmeten in Eindhoven

Orthopedische schoenen worden op maat gemaakt. In het verleden stonden orthopedische schoenen bekend als ‘lomp’ en ‘niet modieus’, maar met de huidige technieken zijn orthopedische schoenen in veel gevallen niet meer te onderscheiden van schoenen die u in een schoenenwinkel kunt vinden. Er bestaan verschillende soorten orthopedische schoenen, waaronder volledig orthopedische schoenen (OSA), semi-orthopedische schoenen (OSB) en aanpassing aan confectieschoenen (OVAC). U kunt voor het aanmeten van deze verschillende soorten orthopedische schoenen (en meer) bij ons terecht in Eindhoven.

Penders Voetzorg in Eindhoven staat voor schoenen die kwalitatief én modieus zijn
OSA Orthopedische Schoenen Penders

Penders Voetzorg in Eindhoven staat voor schoenen die kwalitatief én modieus zijn

Bij Penders Voetzorg vinden we het niet alleen belangrijk dat de schoenen die we aanmeten hun functie goed vervullen als medisch hulpmiddel, maar ook het uiterlijk van de schoen is een belangrijk aandachtspunt. Met onze huidige technieken en moderne collecties zijn we in staat om schoenen te maken die in veel gevallen niet te onderscheiden zijn van schoenen in de schoenenwinkel.

Omdat we weten dat de overstap naar orthopedische schoenen niet gemakkelijk is, begeleiden wij u met veel geduld in dit proces van wennen en aanpassen. In het proces van orthopedische schoenen wordt vaak multidisciplinair geschakeld, waarbij ook de huisarts, fysiotherapeut, podotherapeut, revalidatiearts of orthopedisch chirurg betrokken is.

Vergoeding orthopedische schoenen Eindhoven

Vergoeding orthopedische schoenen Eindhoven

Orthopedische schoenen worden vergoed vanuit de basisverzekering. Wel geldt een wettelijke eigen bijdrage. Mensen die in hun dagelijks leven afhankelijk zijn van aangepaste schoenen, kunnen mogelijk in aanmerking komen voor vergoeding van werkschoenen via het UWV. Deze vergoeding heeft geen invloed op het eigen risico en er wordt geen eigen bijdrage gevraagd. Er gelden specifieke voorwaarden voor deze vergoeding. Tijdens uw bezoek aan de orthopedisch schoenmaker kunt u hierover informatie opvragen. Bekijk ook ons vergoedingenoverzicht voor orthopedische schoenen.

Overzicht vergoedingen

Wij zijn aangesloten bij: