Skip To Content
Orthopedische Schoenen Bergen op Zoom Klein Arsenaal Orthopedische Schoenen Bergen op Zoom Klein Arsenaal

Orthopedische Schoenen Bergen op Zoom Klein Arsenaal

Orthopedische Schoenen Bergen op Zoom Klein Arsenaal

Bent u op zoek naar een orthopedisch schoenmaker in Bergen op Zoom? Dan kunt u terecht bij onze locatie in het Klein Arsenaal. Dit is een zelfstandig behandelcentrum (ZBC) waarin verschillende zorgaanbieders werkzaam zijn.

Orthopedisch Schoenmaker Bergen op Zoom Klein Arsenaal
Orthopedische Schoenen Bergen op Zoom Klein Arsenaal

Dubbelstraat 90
4611 GM, Bergen op Zoom

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

U vindt onze orthopedisch schoenmaker in het Klein Arsenaal in Bergen op Zoom. Het centrum is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf het station in Bergen op Zoom rijden de bussen 102 (richting Oude Tonge) en 310 (richting Rotterdam) naar de bushalte ‘Burgemeester Stulemeijerlaan’. Vanaf deze bushalte is het nog ongeveer 8 minuten lopen naar het Klein Arsenaal.

Wachtruimte

Bij binnenkomst kunt u de borden van Penders Voetzorg volgen en plaatsnemen in de wachtkamer. De orthopedisch schoenmaker zal u ophalen uit de wachtkamer.

Parkeren

Voor het Klein Arsenaal is voldoende parkeerruimte op eigen terrein beschikbaar, en u kunt hier gratis parkeren.

Wilt u een afspraak maken in Bergen op Zoom?
Andere vestigingen
Podotherapie én Orthopedische Schoentechniek bij Penders Voetzorg
Overleg orthopedisch schoenmaker en podotherapeut Penders

Podotherapie én Orthopedische Schoentechniek bij Penders Voetzorg

Een samenwerking tussen de podotherapeut en de orthopedisch schoenmaker is een mooie en logische combinatie. Bij Penders Voetzorg kunt u voor beide vormen van zorg terecht, waardoor wij voor ieder voet gerelateerd probleem altijd een passende oplossing hebben. Eén van de mooie voordelen hiervan is dat er gemakkelijk onderling geschakeld kan worden als dat nodig is, waardoor u geen lange wachttijden tussen verschillende afspraken heeft. U bent snel op de juiste plek.

Meer over Podotherapie

Orthopedische schoenen laten aanmeten in Bergen op Zoom
Orthopedische schoenen laten aanmeten

Orthopedische schoenen laten aanmeten in Bergen op Zoom

Orthopedische schoenen worden op maat gemaakt. In het verleden stonden orthopedische schoenen bekend als ‘lomp’ en ‘niet modieus’, maar met de huidige technieken zijn orthopedische schoenen in veel gevallen niet meer te onderscheiden van schoenen die u in een schoenenwinkel kunt vinden. Er bestaan verschillende soorten orthopedische schoenen, waaronder volledig orthopedische schoenen (OSA), semi-orthopedische schoenen (OSB) en aanpassing aan confectieschoenen (OVAC). U kunt voor het aanmeten van deze verschillende soorten orthopedische schoenen (en meer) bij ons terecht in Bergen op Zoom.

Penders Voetzorg in Bergen op Zoom staat voor schoenen die kwalitatief én modieus zijn
OSA Orthopedische Schoenen Penders

Penders Voetzorg in Bergen op Zoom staat voor schoenen die kwalitatief én modieus zijn

Bij Penders Voetzorg vinden we het niet alleen belangrijk dat de schoenen die we aanmeten hun functie goed vervullen als medisch hulpmiddel, maar ook het uiterlijk van de schoen is een belangrijk aandachtspunt. Met onze huidige technieken en moderne collecties zijn we in staat om schoenen te maken die in veel gevallen niet te onderscheiden zijn van schoenen in de schoenenwinkel.

Omdat we weten dat de overstap naar orthopedische schoenen niet gemakkelijk is, begeleiden wij u met veel geduld in dit proces van wennen en aanpassen. In het proces van orthopedische schoenen wordt vaak multidisciplinair geschakeld, waarbij ook de huisarts, fysiotherapeut, podotherapeut, revalidatiearts of orthopedisch chirurg betrokken is.

Vergoeding orthopedische schoenen Bergen op Zoom

Vergoeding orthopedische schoenen Bergen op Zoom

Orthopedische schoenen worden vergoed vanuit de basisverzekering. Wel geldt een wettelijke eigen bijdrage. Mensen die in hun dagelijks leven afhankelijk zijn van aangepaste schoenen, kunnen mogelijk in aanmerking komen voor vergoeding van werkschoenen via het UWV. Deze vergoeding heeft geen invloed op het eigen risico en er wordt geen eigen bijdrage gevraagd. Er gelden specifieke voorwaarden voor deze vergoeding. Tijdens uw bezoek aan de orthopedisch schoenmaker kunt u hierover informatie opvragen. Bekijk ook ons vergoedingenoverzicht voor orthopedische schoenen.

Overzicht vergoedingen

Wij zijn aangesloten bij: