Skip To Content
Orthopedische Schoenen Venray Vie Curi Orthopedische Schoenen Venray Vie Curi

Orthopedische Schoenen Venray Vie Curi

Orthopedische Schoenen Venray Vie Curi

Bent u op zoek naar een orthopedisch schoenmaker? Dan bent u bij onze vestiging in Venray aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in het VieCuri Ziekenhuis in Venray.

Op deze locatie bieden wij ook podotherapie aan. Wilt u een afspraak maken voor podotherapie? Klik dan hier.

Orthopedisch Schoenmaker Venray VieCuri
Orthopedische Schoenen Venray Vie Curi

Merseloseweg 130
5801 CE, Venray

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Onze orthopedisch schoenmaker is gevestigd in het VieCuri Venray Ziekenhuis. Als u met de auto komt, kunt u de borden van het ziekenhuis volgen. Deze leiden u naar de hoofdingang van het ziekenhuis. Als u met het openbaar vervoer wilt komen, dan stopt de bus voor het ziekenhuis bij bushalte Ziekenhuis VieCuri.

Wachtruimte

Als u het ziekenhuis binnenkomt, kunt u route 98 volgen naar de eerste verdieping. Dit kan met de lift of met de trap. Op de eerste verdieping delen wij de wachtkamer met Heckert & van Lierop. U kunt hier plaatsnemen totdat u wordt opgeroepen door de behandelaar.

Parkeren

U kunt gratis parkeren voor de deur van het ziekenhuis.

Let op! Er is geen mogelijkheid om aanpassingen aan de schoenen ter plekke te doen. Hierdoor kan het zijn dat wij uw schoenen moeten innemen. Neem daarom een extra paar schoenen mee naar de afspraak.

Wilt u een afspraak maken in Venray?
Andere vestigingen
Podotherapie en Orthopedische Schoentechniek onder één dak bij Penders Voetzorg
Overleg orthopedisch schoenmaker en podotherapeut Penders

Podotherapie en Orthopedische Schoentechniek onder één dak bij Penders Voetzorg

Een samenwerking tussen de podotherapeut en de orthopedisch schoenmaker is een mooie en logische combinatie. Bij Penders Voetzorg kunt u voor beide vormen van zorg terecht, waardoor wij voor ieder voet gerelateerd probleem altijd een passende oplossing hebben. We bieden de beide diensten op de locatie in Venray onder één dak aan. Dat heeft als positief effect dat er gemakkelijk op één moment overleg plaats kan vinden als dat nodig is, waardoor u geen lange wachttijden tussen verschillende afspraken heeft. U bent snel op de juiste plek.

Meer over podotherapie

Orthopedische schoenen laten aanmeten in Venray
Orthopedische schoenen laten aanmeten

Orthopedische schoenen laten aanmeten in Venray

Orthopedische schoenen worden op maat gemaakt. In het verleden stonden orthopedische schoenen bekend als ‘lomp’ en ‘niet modieus’, maar met de huidige technieken zijn orthopedische schoenen in veel gevallen niet meer te onderscheiden van schoenen die u in een schoenenwinkel kunt vinden. Er bestaan verschillende soorten orthopedische schoenen, waaronder volledig orthopedische schoenen (OSA), semi-orthopedische schoenen (OSB) en aanpassing aan confectieschoenen (OVAC). U kunt voor het aanmeten van deze verschillende soorten orthopedische schoenen (en meer) bij ons terecht in Venray.

Penders Voetzorg in Venray staat voor schoenen die kwalitatief én modieus zijn
OSA Orthopedische Schoenen Penders

Penders Voetzorg in Venray staat voor schoenen die kwalitatief én modieus zijn

Bij Penders Voetzorg vinden we het niet alleen belangrijk dat de schoenen die we aanmeten hun functie goed vervullen als medisch hulpmiddel, maar ook het uiterlijk van de schoen is een belangrijk aandachtspunt. Met onze huidige technieken en moderne collecties zijn we in staat om schoenen te maken die in veel gevallen niet te onderscheiden zijn van schoenen in de schoenenwinkel.

Omdat we weten dat de overstap naar orthopedische schoenen niet gemakkelijk is, begeleiden wij u met veel geduld in dit proces van wennen en aanpassen. In het proces van orthopedische schoenen wordt vaak multidisciplinair geschakeld, waarbij ook de huisarts, fysiotherapeut, podotherapeut, revalidatiearts of orthopedisch chirurg betrokken is.

Vergoeding orthopedische schoenen Venray

Vergoeding orthopedische schoenen Venray

Orthopedische schoenen worden vergoed vanuit de basisverzekering. Wel geldt een wettelijke eigen bijdrage. Mensen die in hun dagelijks leven afhankelijk zijn van aangepaste schoenen, kunnen mogelijk in aanmerking komen voor vergoeding van werkschoenen via het UWV. Deze vergoeding heeft geen invloed op het eigen risico en er wordt geen eigen bijdrage gevraagd. Er gelden specifieke voorwaarden voor deze vergoeding. Tijdens uw bezoek aan de orthopedisch schoenmaker kunt u hierover informatie opvragen. Bekijk ook ons vergoedingenoverzicht voor orthopedische schoenen.

Overzicht vergoedingen

Wij zijn aangesloten bij: