Skip To Content
Orthopedische Schoenen Tegelen Venloseweg Orthopedische Schoenen Tegelen Venloseweg

Orthopedische Schoenen Tegelen Venloseweg

Orthopedische Schoenen Tegelen Venloseweg

Bent u op zoek naar orthopedische schoenen in Tegelen? Maak dan een afspraak bij onze orthopedisch schoenmaker aan de Venloseweg 17-19.

Op deze locatie bieden wij ook podotherapie aan. Wilt u een afspraak maken voor podotherapie? Klik dan hier.

Orthopedische Schoenen Tegelen Venloseweg
Orthopedische Schoenen Tegelen Venloseweg

Venloseweg 17-19
5931GR Tegelen

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

U kunt ons vinden in de wijk Broek in Tegelen. Naast het pand staat de keramiek fabriek. De locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer. De bushalte ‘Nieuwe Munt’ geeft u de mogelijkheid om schuin tegenover het pand uit te stappen.

Wachtruimte

Bij binnenkomst kunt u plaats nemen in de wachtkamer, u wordt opgehaald door uw behandelaar.

Parkeren

In de straat kunt u gratis parkeren.

Wilt u een afspraak maken in Tegelen?
Andere vestigingen
Podotherapie en Orthopedische Schoentechniek onder één dak bij Penders Voetzorg
Overleg orthopedisch schoenmaker en podotherapeut Penders

Podotherapie en Orthopedische Schoentechniek onder één dak bij Penders Voetzorg

Een samenwerking tussen de podotherapeut en de orthopedisch schoenmaker is een mooie en logische combinatie. Bij Penders Voetzorg kunt u voor beide vormen van zorg terecht, waardoor wij voor ieder voet gerelateerd probleem altijd een passende oplossing hebben. We bieden de beide diensten op de locatie in Tegelen onder één dak aan. Dat heeft als positief effect dat er gemakkelijk op één moment overleg plaats kan vinden als dat nodig is, waardoor u geen lange wachttijden tussen verschillende afspraken heeft. U bent snel op de juiste plek.

Meer over podotherapie

Orthopedische schoenen laten aanmeten in Tegelen
Orthopedische schoenen laten aanmeten

Orthopedische schoenen laten aanmeten in Tegelen

Orthopedische schoenen worden op maat gemaakt. In het verleden stonden orthopedische schoenen bekend als ‘lomp’ en ‘niet modieus’, maar met de huidige technieken zijn orthopedische schoenen in veel gevallen niet meer te onderscheiden van schoenen die u in een schoenenwinkel kunt vinden. Er bestaan verschillende soorten orthopedische schoenen, waaronder volledig orthopedische schoenen (OSA), semi-orthopedische schoenen (OSB) en aanpassing aan confectieschoenen (OVAC). U kunt voor het aanmeten van deze verschillende soorten orthopedische schoenen (en meer) bij ons terecht in Tegelen.

Penders Voetzorg in Tegelen staat voor schoenen die kwalitatief én modieus zijn
OSA Orthopedische Schoenen Penders

Penders Voetzorg in Tegelen staat voor schoenen die kwalitatief én modieus zijn

Bij Penders Voetzorg vinden we het niet alleen belangrijk dat de schoenen die we aanmeten hun functie goed vervullen als medisch hulpmiddel, maar ook het uiterlijk van de schoen is een belangrijk aandachtspunt. Met onze huidige technieken en moderne collecties zijn we in staat om schoenen te maken die in veel gevallen niet te onderscheiden zijn van schoenen in de schoenenwinkel.

Omdat we weten dat de overstap naar orthopedische schoenen niet gemakkelijk is, begeleiden wij u met veel geduld in dit proces van wennen en aanpassen. In het proces van orthopedische schoenen wordt vaak multidisciplinair geschakeld, waarbij ook de huisarts, fysiotherapeut, podotherapeut, revalidatiearts of orthopedisch chirurg betrokken is.

Vergoeding orthopedische schoenen Tegelen

Vergoeding orthopedische schoenen Tegelen

Orthopedische schoenen worden vergoed vanuit de basisverzekering. Wel geldt een wettelijke eigen bijdrage. Mensen die in hun dagelijks leven afhankelijk zijn van aangepaste schoenen, kunnen mogelijk in aanmerking komen voor vergoeding van werkschoenen via het UWV. Deze vergoeding heeft geen invloed op het eigen risico en er wordt geen eigen bijdrage gevraagd. Er gelden specifieke voorwaarden voor deze vergoeding. Tijdens uw bezoek aan de orthopedisch schoenmaker kunt u hierover informatie opvragen. Bekijk ook ons vergoedingenoverzicht voor orthopedische schoenen.

Overzicht vergoedingen

Wij zijn aangesloten bij: