Skip To Content
Orthopedische Schoenen Roermond Bredeweg Orthopedische Schoenen Roermond Bredeweg

Orthopedische Schoenen Roermond Bredeweg

Orthopedische Schoenen Roermond Bredeweg

Bent u op zoek naar orthopedische schoenen in Roermond? Maak dan een afspraak bij onze orthopedisch schoenmaker. U vindt onze locatie aan de aan de Bredeweg.

Op deze locatie bieden wij ook podotherapie aan. Wilt u een afspraak maken voor podotherapie? Klik dan hier.

Podothrapeut in Roermond
Orthopedische Schoenen Roermond Bredeweg

Bredeweg 12
6042 GG, Roermond

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

In Roermond zijn wij gevestigd aan de Bredeweg 12, waar we in hetzelfde pand zitten als sportschool Il Fiore. De dichtstbijzijnde bushalte is Lindelaan in Roermond, waar buslijn 1 stopt. Vanaf daar is het nog ongeveer 7 minuten lopen naar onze praktijk. Het gebouw bevindt zich vlakbij het Laurentius ziekenhuis, en Gilde Opleidingen is schuin tegenover ons gelegen.

Wachtruimte

De wachtkamer bevindt zich op de begane grond, en u kunt de bewegwijzering volgen met bordjes waar “Penders” op staat.

Parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid aan de voorzijde van het pand.

Van 2 april tot eind november zullen er werkzaamheden aan de Oranjelaan zijn, houdt hierbij rekening met uw reistijd. 

Wilt u een afspraak maken in Roermond?
Andere vestigingen
Podotherapie en Orthopedische Schoentechniek onder één dak bij Penders Voetzorg
Overleg orthopedisch schoenmaker en podotherapeut Penders

Podotherapie en Orthopedische Schoentechniek onder één dak bij Penders Voetzorg

Een samenwerking tussen de podotherapeut en de orthopedisch schoenmaker is een mooie en logische combinatie. Bij Penders Voetzorg kunt u voor beide vormen van zorg terecht, waardoor wij voor ieder voet gerelateerd probleem altijd een passende oplossing hebben. We bieden de beide diensten op de locatie in Roermond onder één dak aan. Dat heeft als positief effect dat er gemakkelijk op één moment overleg plaats kan vinden als dat nodig is, waardoor u geen lange wachttijden tussen verschillende afspraken heeft. U bent snel op de juiste plek.

Meer over podotherapie

Orthopedische schoenen laten aanmeten in Roermond
Orthopedische schoenen laten aanmeten

Orthopedische schoenen laten aanmeten in Roermond

Orthopedische schoenen worden op maat gemaakt. In het verleden stonden orthopedische schoenen bekend als ‘lomp’ en ‘niet modieus’, maar met de huidige technieken zijn orthopedische schoenen in veel gevallen niet meer te onderscheiden van schoenen die u in een schoenenwinkel kunt vinden. Er bestaan verschillende soorten orthopedische schoenen, waaronder volledig orthopedische schoenen (OSA), semi-orthopedische schoenen (OSB) en aanpassing aan confectieschoenen (OVAC). U kunt voor het aanmeten van deze verschillende soorten orthopedische schoenen (en meer) bij ons terecht in Roermond.

Penders Voetzorg in Roermond staat voor schoenen die kwalitatief én modieus zijn
OSA Orthopedische Schoenen Penders

Penders Voetzorg in Roermond staat voor schoenen die kwalitatief én modieus zijn

Bij Penders Voetzorg vinden we het niet alleen belangrijk dat de schoenen die we aanmeten hun functie goed vervullen als medisch hulpmiddel, maar ook het uiterlijk van de schoen is een belangrijk aandachtspunt. Met onze huidige technieken en moderne collecties zijn we in staat om schoenen te maken die in veel gevallen niet te onderscheiden zijn van schoenen in de schoenenwinkel.

Omdat we weten dat de overstap naar orthopedische schoenen niet gemakkelijk is, begeleiden wij u met veel geduld in dit proces van wennen en aanpassen. In het proces van orthopedische schoenen wordt vaak multidisciplinair geschakeld, waarbij ook de huisarts, fysiotherapeut, podotherapeut, revalidatiearts of orthopedisch chirurg betrokken is.

Vergoeding orthopedische schoenen Roermond

Vergoeding orthopedische schoenen Roermond

Orthopedische schoenen worden vergoed vanuit de basisverzekering. Wel geldt een wettelijke eigen bijdrage. Mensen die in hun dagelijks leven afhankelijk zijn van aangepaste schoenen, kunnen mogelijk in aanmerking komen voor vergoeding van werkschoenen via het UWV. Deze vergoeding heeft geen invloed op het eigen risico en er wordt geen eigen bijdrage gevraagd. Er gelden specifieke voorwaarden voor deze vergoeding. Tijdens uw bezoek aan de orthopedisch schoenmaker kunt u hierover informatie opvragen. Bekijk ook ons vergoedingenoverzicht voor orthopedische schoenen.

Overzicht vergoedingen

Wij zijn aangesloten bij: