Skip To Content
Orthopedische Schoenen Reuver Pro Vita Orthopedische Schoenen Reuver Pro Vita

Orthopedische Schoenen Reuver Pro Vita

Orthopedische Schoenen Reuver Pro Vita

Bent u op zoek naar orthopedische schoenen in Reuver? Maak dan een afspraak bij onze orthopedisch schoenmaker. U vindt onze locatie in het Centrum voor Gezondheidszorg genaamd Pro Vita.

Op deze locatie bieden wij ook podotherapie aan. Wilt u een afspraak maken voor podotherapie? Klik dan hier.

Orthopedisch Schoenmaker Reuver Pro Vita
Orthopedische Schoenen Reuver Pro Vita

Broeklaan 4
5953 NB, Reuver

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Onze orthopedisch schoenmaker is gevestigd in de wijk Offenbeck in Reuver, waar we ons bevinden in het Centrum voor Gezondheidszorg, genaamd Pro Vita. In dit centrum werken verschillende zorgprofessionals, waaronder huisartsen, fysiotherapeuten en apothekers. Het gezondheidscentrum is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, op slechts 3 minuten lopen vanaf station Reuver.

Wachtruimte

Het gezondheidscentrum is zowel bereikbaar via de voor- als achterkant van het pand. Sla aan het eind van de gang linksaf om onze wachtkamer te bereiken. U kunt hier plaatsnemen totdat u wordt opgeroepen door de behandelaar.

Parkeren

U kunt vrij parkeren in de wijk rondom het gebouw.

Let op: Er is geen mogelijkheid om aanpassingen aan de schoenen ter plekke te doen. Hierdoor kan het zijn dat wij uw schoenen moeten innemen. Neem daarom een extra paar schoenen mee naar de afspraak.

 

Wilt u een afspraak maken in Reuver?
Andere vestigingen
Podotherapie en Orthopedische Schoentechniek onder één dak bij Penders Voetzorg
Overleg orthopedisch schoenmaker en podotherapeut Penders

Podotherapie en Orthopedische Schoentechniek onder één dak bij Penders Voetzorg

Een samenwerking tussen de podotherapeut en de orthopedisch schoenmaker is een mooie en logische combinatie. Bij Penders Voetzorg kunt u voor beide vormen van zorg terecht, waardoor wij voor ieder voet gerelateerd probleem altijd een passende oplossing hebben. We bieden de beide diensten op de locatie in Reuver onder één dak aan. Dat heeft als positief effect dat er gemakkelijk op één moment overleg plaats kan vinden als dat nodig is, waardoor u geen lange wachttijden tussen verschillende afspraken heeft. U bent snel op de juiste plek.

Meer over podotherapie

Orthopedische schoenen laten aanmeten in Reuver
Orthopedische schoenen laten aanmeten

Orthopedische schoenen laten aanmeten in Reuver

Orthopedische schoenen worden op maat gemaakt. In het verleden stonden orthopedische schoenen bekend als ‘lomp’ en ‘niet modieus’, maar met de huidige technieken zijn orthopedische schoenen in veel gevallen niet meer te onderscheiden van schoenen die u in een schoenenwinkel kunt vinden. Er bestaan verschillende soorten orthopedische schoenen, waaronder volledig orthopedische schoenen (OSA), semi-orthopedische schoenen (OSB) en aanpassing aan confectieschoenen (OVAC). U kunt voor het aanmeten van deze verschillende soorten orthopedische schoenen (en meer) bij ons terecht in Reuver.

Penders Voetzorg in Reuver staat voor schoenen die kwalitatief én modieus zijn
OSA Orthopedische Schoenen Penders

Penders Voetzorg in Reuver staat voor schoenen die kwalitatief én modieus zijn

Bij Penders Voetzorg vinden we het niet alleen belangrijk dat de schoenen die we aanmeten hun functie goed vervullen als medisch hulpmiddel, maar ook het uiterlijk van de schoen is een belangrijk aandachtspunt. Met onze huidige technieken en moderne collecties zijn we in staat om schoenen te maken die in veel gevallen niet te onderscheiden zijn van schoenen in de schoenenwinkel.

Omdat we weten dat de overstap naar orthopedische schoenen niet gemakkelijk is, begeleiden wij u met veel geduld in dit proces van wennen en aanpassen. In het proces van orthopedische schoenen wordt vaak multidisciplinair geschakeld, waarbij ook de huisarts, fysiotherapeut, podotherapeut, revalidatiearts of orthopedisch chirurg betrokken is.

Vergoeding orthopedische schoenen Reuver

Vergoeding orthopedische schoenen Reuver

Orthopedische schoenen worden vergoed vanuit de basisverzekering. Wel geldt een wettelijke eigen bijdrage. Mensen die in hun dagelijks leven afhankelijk zijn van aangepaste schoenen, kunnen mogelijk in aanmerking komen voor vergoeding van werkschoenen via het UWV. Deze vergoeding heeft geen invloed op het eigen risico en er wordt geen eigen bijdrage gevraagd. Er gelden specifieke voorwaarden voor deze vergoeding. Tijdens uw bezoek aan de orthopedisch schoenmaker kunt u hierover informatie opvragen. Bekijk ook ons vergoedingenoverzicht voor orthopedische schoenen.

Overzicht vergoedingen

Wij zijn aangesloten bij: