Skip To Content
Orthopedische Schoenen Culemborg Elisabethdreef Orthopedische Schoenen Culemborg Elisabethdreef

Orthopedische Schoenen Culemborg Elisabethdreef

Orthopedische Schoenen Culemborg Elisabethdreef

Bent u op zoek naar orthopedische schoenen in Culemborg? Maak dan een afspraak bij onze orthopedisch schoenmaker. U vindt onze locatie in Barbara Polikliniek aan de Elisabethdreef. Onze orthopedisch schoenmaker werkt hier nauw samen met andere zorgprofessionals, zodat u altijd de juiste zorg ontvangt.

Orthopedische Schoenen Culemborg Elisabethdreef
Orthopedische Schoenen Culemborg Elisabethdreef

Elisabethdreef 4
4101 KL, Culemborg

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

U vindt onze orthopedisch schoenmaker in Culemborg in de Barbara Polikliniek. Het pand ligt naast het bekende witte gebouw van De 4 Dreven. De bushalte ligt op 1 km afstand, en u kunt daar komen door bus 46 te nemen en uit te stappen bij Weidsteeg/Zandstraat.

Wachtruimte

U kunt bij de poli naar binnen lopen en plaatsnemen in de centrale hal van de poli, waar u wordt opgehaald door de behandelaar.

Parkeren

Er is parkeergelegenheid bij het gebouw. Let op! Dit is wel betaald parkeren.

Wilt u een afspraak maken in Culemborg?
Andere vestigingen
Podotherapie én Orthopedische Schoentechniek bij Penders Voetzorg
Overleg orthopedisch schoenmaker en podotherapeut Penders

Podotherapie én Orthopedische Schoentechniek bij Penders Voetzorg

Een samenwerking tussen de podotherapeut en de orthopedisch schoenmaker is een mooie en logische combinatie. Bij Penders Voetzorg kunt u voor beide vormen van zorg terecht, waardoor wij voor ieder voet gerelateerd probleem altijd een passende oplossing hebben. Eén van de mooie voordelen hiervan is dat er gemakkelijk onderling geschakeld kan worden als dat nodig is, waardoor u geen lange wachttijden tussen verschillende afspraken heeft. U bent snel op de juiste plek.

Meer over Podotherapie

Orthopedische schoenen laten aanmeten in Culemborg
Orthopedische schoenen laten aanmeten

Orthopedische schoenen laten aanmeten in Culemborg

Orthopedische schoenen worden op maat gemaakt. In het verleden stonden orthopedische schoenen bekend als ‘lomp’ en ‘niet modieus’, maar met de huidige technieken zijn orthopedische schoenen in veel gevallen niet meer te onderscheiden van schoenen die u in een schoenenwinkel kunt vinden. Er bestaan verschillende soorten orthopedische schoenen, waaronder volledig orthopedische schoenen (OSA), semi-orthopedische schoenen (OSB) en aanpassing aan confectieschoenen (OVAC). U kunt voor het aanmeten van deze verschillende soorten orthopedische schoenen (en meer) bij ons terecht in Culemborg.

Penders Voetzorg in Culemborg staat voor schoenen die kwalitatief én modieus zijn
OSA Orthopedische Schoenen Penders

Penders Voetzorg in Culemborg staat voor schoenen die kwalitatief én modieus zijn

Bij Penders Voetzorg vinden we het niet alleen belangrijk dat de schoenen die we aanmeten hun functie goed vervullen als medisch hulpmiddel, maar ook het uiterlijk van de schoen is een belangrijk aandachtspunt. Met onze huidige technieken en moderne collecties zijn we in staat om schoenen te maken die in veel gevallen niet te onderscheiden zijn van schoenen in de schoenenwinkel.

Omdat we weten dat de overstap naar orthopedische schoenen niet gemakkelijk is, begeleiden wij u met veel geduld in dit proces van wennen en aanpassen. In het proces van orthopedische schoenen wordt vaak multidisciplinair geschakeld, waarbij ook de huisarts, fysiotherapeut, podotherapeut, revalidatiearts of orthopedisch chirurg betrokken is.

Vergoeding orthopedische schoenen Culemborg

Vergoeding orthopedische schoenen Culemborg

Orthopedische schoenen worden vergoed vanuit de basisverzekering. Wel geldt een wettelijke eigen bijdrage. Mensen die in hun dagelijks leven afhankelijk zijn van aangepaste schoenen, kunnen mogelijk in aanmerking komen voor vergoeding van werkschoenen via het UWV. Deze vergoeding heeft geen invloed op het eigen risico en er wordt geen eigen bijdrage gevraagd. Er gelden specifieke voorwaarden voor deze vergoeding. Tijdens uw bezoek aan de orthopedisch schoenmaker kunt u hierover informatie opvragen. Bekijk ook ons vergoedingenoverzicht voor orthopedische schoenen.

Overzicht vergoedingen

Wij zijn aangesloten bij: