Skip To Content
Orthopedische Schoenen Arnhem Wagnerlaan Orthopedische Schoenen Arnhem Wagnerlaan

Orthopedische Schoenen Arnhem Wagnerlaan

Orthopedische Schoenen Arnhem Wagnerlaan

Bent u op zoek naar een orthopedisch schoenmaker in Arnhem? Maak dan een afspraak bij onze praktijk in het Rijnstate Ziekenhuis locatie Arnhem.

Orthopedisch Schoenmaker Arnhem Wagnerlaan
Orthopedische Schoenen Arnhem Wagnerlaan

Wagnerlaan 55
6815 AD, Arnhem

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Onze Orthopedisch Schoenmaker is te vinden in het Ziekenhuis Rijnstate Arnhem. Als u met het openbaar vervoer komt kunt u uitstappen bij bushalte ‘Oremusplein’. Deze bushalte is voor de ingang van het ziekenhuis gelegen. U kunt vanaf Centraal Station lijnbus 3 of 8 nemen.

Wachtkamer

Als u het ziekenhuis binnenkomt kunt u route 55 volgens naar de tweede verdieping. Hier kunt u plaatsnemen in de wachtruimte bij de poli van Orthopedie. U wordt hier opgehaald door uw orthopedisch schoenmaker.

Parkeren

Er is voldoende parkeermogelijkheid bij het ziekenhuis, u kunt hier niet kosteloos parkeren. Ook is er een mogelijkheid voor parkeerservice, zodat u niet hoeft te lopen van de parkeerplaats naar de ingang van het gebouw.

Let op! Er is geen mogelijkheid om aanpassingen te doen aan de schoenen. Het kan hierdoor zijn dat u uw schoenen een week kwijt bent. Neem daarom een extra paar schoenen mee naar de afspraak, zodat u nog een paar heeft voor het geval we uw schoenen moeten innemen. 

Wilt u een afspraak maken in Arnhem?
Andere vestigingen
Podotherapie én Orthopedische Schoentechniek bij Penders Voetzorg
Overleg orthopedisch schoenmaker en podotherapeut Penders

Podotherapie én Orthopedische Schoentechniek bij Penders Voetzorg

Een samenwerking tussen de podotherapeut en de orthopedisch schoenmaker is een mooie en logische combinatie. Bij Penders Voetzorg kunt u voor beide vormen van zorg terecht, waardoor wij voor ieder voet gerelateerd probleem altijd een passende oplossing hebben. Eén van de mooie voordelen hiervan is dat er gemakkelijk onderling geschakeld kan worden als dat nodig is, waardoor u geen lange wachttijden tussen verschillende afspraken heeft. U bent snel op de juiste plek.

Meer over Podotherapie

Orthopedische schoenen laten aanmeten in Arnhem
Orthopedische schoenen laten aanmeten

Orthopedische schoenen laten aanmeten in Arnhem

Orthopedische schoenen worden op maat gemaakt. In het verleden stonden orthopedische schoenen bekend als ‘lomp’ en ‘niet modieus’, maar met de huidige technieken zijn orthopedische schoenen in veel gevallen niet meer te onderscheiden van schoenen die u in een schoenenwinkel kunt vinden. Er bestaan verschillende soorten orthopedische schoenen, waaronder volledig orthopedische schoenen (OSA), semi-orthopedische schoenen (OSB) en aanpassing aan confectieschoenen (OVAC). U kunt voor het aanmeten van deze verschillende soorten orthopedische schoenen (en meer) bij ons terecht in Arnhem.

Penders Voetzorg in Arnhem staat voor schoenen die kwalitatief én modieus zijn
OSA Orthopedische Schoenen Penders

Penders Voetzorg in Arnhem staat voor schoenen die kwalitatief én modieus zijn

Bij Penders Voetzorg vinden we het niet alleen belangrijk dat de schoenen die we aanmeten hun functie goed vervullen als medisch hulpmiddel, maar ook het uiterlijk van de schoen is een belangrijk aandachtspunt. Met onze huidige technieken en moderne collecties zijn we in staat om schoenen te maken die in veel gevallen niet te onderscheiden zijn van schoenen in de schoenenwinkel.

Omdat we weten dat de overstap naar orthopedische schoenen niet gemakkelijk is, begeleiden wij u met veel geduld in dit proces van wennen en aanpassen. In het proces van orthopedische schoenen wordt vaak multidisciplinair geschakeld, waarbij ook de huisarts, fysiotherapeut, podotherapeut, revalidatiearts of orthopedisch chirurg betrokken is.

Vergoeding orthopedische schoenen Arnhem

Vergoeding orthopedische schoenen Arnhem

Orthopedische schoenen worden vergoed vanuit de basisverzekering. Wel geldt een wettelijke eigen bijdrage. Mensen die in hun dagelijks leven afhankelijk zijn van aangepaste schoenen, kunnen mogelijk in aanmerking komen voor vergoeding van werkschoenen via het UWV. Deze vergoeding heeft geen invloed op het eigen risico en er wordt geen eigen bijdrage gevraagd. Er gelden specifieke voorwaarden voor deze vergoeding. Tijdens uw bezoek aan de orthopedisch schoenmaker kunt u hierover informatie opvragen. Bekijk ook ons vergoedingenoverzicht voor orthopedische schoenen.

Overzicht vergoedingen

Wij zijn aangesloten bij: