Skip To Content
Comfortschoenen

Comfortschoenen

Comfortschoenen

Veel mensen lopen dagelijks rond met lichte voetklachten zoals vermoeide of brandende voeten of bijvoorbeeld pijnlijke hielen. In veel gevallen komt dit door het dragen van schoenen met een verkeerde pasvorm of een laag loopcomfort. Goede kwaliteitsschoenen (comfortschoenen) bieden in dit geval vaak een oplossing.

Wat zijn comfortschoenen?

Wat zijn comfortschoenen?

Een comfortschoen is in feite een comfortabele kwaliteitsschoen met een uitstekende pasvorm en veelal leverbaar in meerdere breedtematen. Een schoen die goed aansluit op de wreef en rond de enkel en hiel. Dit type schoenen biedt de juiste stabiliteit en ondersteuning met voldoende bewegingsvrijheid op en rond de tenen, zodat deze niet bekneld raken. Daarnaast zijn deze schoenen voorzien van een uitneembaar voetbed waardoor ze uitermate geschikt zijn voor het dragen van steunzolen. Ze nemen immers geen extra ruimte in, waardoor de pasvorm optimaal blijft. Comfortschoenen hebben voldoende ruimte voor steunzolen.

Voorkom voetklachten
Pijn in de voet podotherapeut

Voorkom voetklachten

Comfortschoenen bieden niet alleen een oplossing voor mensen die last hebben van lichte voetproblemen, maar zorgen ook voor een preventieve werking. Bijvoorbeeld in het geval van hielspoor, wat veroorzaakt wordt door langdurige irritatie van het peesblad onder de voet. Het dragen van goede comfortschoenen kan bijdragen aan het voorkomen van hielspoor.

Onze schoenenwinkels

Onze schoenenwinkels

Penders Schoenen is de naam van onze gespecialiseerde schoenenwinkels waar u terecht kunt voor comfortabele kwaliteitsschoenen. Onze deskundige schoenconsulenten adviseren u graag welke schoenen het beste passen bij uw voeten en wensen. Daarbij werken wij nauw samen met de podotherapeuten en schoentechnologen van Penders Voetzorg, waar u onder andere terecht kunt voor een voetcheck of het aanmeten van steunzolen. Bent u op zoek naar goede schoenen of hebben uw voeten wat extra aandacht nodig? Kom dan eens langs in onze schoenenwinkel in Uden of onze schoenenwinkel in Heythuysen. We nemen graag alle tijd voor u. Penders Schoenen is een onderdeel van Penders Voetzorg.

Wilt u een afspraak maken?
Anderen bekeken ook:
Wij zijn aangesloten bij: