Skip To Content
Schoenexperts is per 1 juli 2024 Penders Voetzorg Schoenexperts is per 1 juli 2024 Penders Voetzorg

Schoenexperts is per 1 juli 2024 Penders Voetzorg

Voel je goed. Beweeg je vrij.

Schoenexperts is per 1 juli 2024 Penders Voetzorg

Per 1 juli 2024 is de dienstverlening van Schoenexperts ondergebracht bij Penders Voetzorg, een organisatie waarmee wij samenwerken in de Scharenborg Groep. Alle geplande afspraken gaan gewoon door, op dezelfde locatie en, waar mogelijk, met dezelfde behandelaar.

Schoenexperts heet nu Penders

Nieuwe naam, dezelfde zorg

Afspraken vanaf 1 juli 2024 vinden plaats onder de naam van Penders Voetzorg. De zorg en dienstverlening blijven gelijk, omdat Schoenexperts en Penders Voetzorg beide onderdeel zijn van de Scharenborg Groep. Joost Bouman, algemeen directeur orthopedie van de Scharenborg Groep, vertelt: “Binnen de Scharenborg Groep is Penders Voetzorg een partner met een grote landelijke dekking, een geschiedenis van meer dan 50 jaar en een brede ervaring op het gebied van orthopedische schoentechniek. Dat maakt het een logische keuze om onze dienstverlening bij hen onder te brengen.

Het doel om mensen vrijer te laten bewegen is altijd het vertrekpunt van Schoenexperts geweest. Samen met de partners in de Scharenborg Groep kunnen we aan deze visie nog beter gestalte geven. We zien deze ontwikkeling dan ook als een nieuw hoofdstuk in onze dienstverlening.”

Ik ben onder behandeling bij Schoenexperts, wat moet ik nu doen?
U hoeft niets te doen. Alle afspraken gaan door zoals gepland. Heeft u na 1 juli 2024 nog geen afspraak bij de orthopedisch schoenmaker ingepland? U kunt voor een afspraak telefonisch contact opnemen met Penders Voetzorg via 0475 – 49 39 00 of door het afspraakformulier op de website in te vullen.

Contactgegevens Penders Voetzorg
Telefoonnummer: 0475 – 49 39 00
E-mailadres: info@pendersvoetzorg.nl

Anderen bekeken ook
Wij zijn aangesloten bij: