Skip To Content
Penders Voetzorg legt focus op orthopedische schoentechniek Penders Voetzorg legt focus op orthopedische schoentechniek

Penders Voetzorg legt focus op orthopedische schoentechniek

Penders Voetzorg legt focus op orthopedische schoentechniek

Zoals u wellicht weet, zijn wij als Penders Voetzorg aanbieder van orthopedische schoentechniek, pedicurezorg en podotherapie. We hebben ervoor gekozen om ons volledig te focussen op de orthopedische schoentechniek en daarom per 1 maart 2024 de podotherapeutische dienstverlening en pedicurezorg onder te brengen bij onze partners in de Scharenborg Groep, Hallux Podotherapie en Voetencentrum Wender. In dit bericht leggen wij u graag uit waarom wij deze stap maken.

Focus op orthopedische schoentechniek

Henk Engelen, directielid bij Penders Voetzorg, vertelt: “De afgelopen jaren is onze orthopedische dienstverlening enorm gegroeid en heeft ons zwaartepunt daar ook steeds gelegen. Binnen de Scharenborg Groep zijn Hallux Podotherapie en Voetencentrum Wender partners die zich volledig focussen op podotherapeutische zorg. Dat maakt het een logische keuze om onze podotherapeutische diensten en pedicurezorg bij hen onder te brengen. Zo kunnen onze collega’s zich daar verder ontwikkelen binnen hun expertise om hun kwaliteiten optimaal te benutten. In de nieuwe situatie blijven de podotherapeuten, pedicures en de orthopedisch schoenmakers op dezelfde locaties nauw met elkaar samenwerken, alleen onder verschillende bedrijfsnamen.

Van oudsher staat Penders Voetzorg bekend als aanbieder van Totale Voetzorg. Het doel om mensen vrijer te laten bewegen is altijd ons vertrekpunt geweest. Samen met de partners in de Scharenborg Groep, waar we een intensieve samenwerking mee hebben, kunnen we aan deze visie nog beter gestalte geven.”

Vergoeding podotherapie en steunzolen
Vergoeding podotherapie en steunzolen

Voortzetting van de zorg

Het is belangrijk om te weten dat onze dienstverlening op het gebied van orthopedische schoenen blijft bestaan, hierin verandert niks en hiervoor hoeft u ook niets te doen. Alle geplande afspraken gaan gewoon door, op dezelfde locatie en met het bekende gezicht zoals u gewend bent. Heeft u na 1 maart 2024 nog geen afspraak bij de podotherapeut of pedicure ingepland? Tot en met 23 februari kunt u hiervoor contact opnemen door te bellen naar 0475 – 49 39 00. Vanaf 26 februari kunt u voor een afspraak telefonisch contact opnemen met Hallux Podotherapie via 088 – 345 6 543 of met Voetencentrum Wender via 088 – 454 77 00.

Anderen bekeken ook
Wij zijn aangesloten bij: